-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 11:33 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عيسي مسيح خداست.
نویسنده پیام
Artin آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #1
عيسي مسيح خداست.
[align=justify]عیسی مسیح کیست؟ آنانی که به وجود خدا شک دارند بیشتر از افرادی هستند که وجود و ماهیت عیسی مسیح را زیر سؤال می نهند. این یک حقیقت پذیرفته شدۀ عمومی است که عیسی مسیح مردی بود که 2000 سال پیش در سرزمین اسرائیل زندگی می کرد. بحث واقعی زمانی آغاز می شود که صحبت از هویت مسیح به پیش آید. تقریباً در همۀ مذاهب اصلی دنیا عیسی مسیح به عنوان یک نبی، یک معلم خوب، و یا یک شخص با خصائل خداگونه مُعرّفی شده است. مشکل اینجاست که کتابمقدس تعلیم می دهد که عیسی مسیح شخصیتی والاتر از همۀ اینها می باشد

یک معلم اخلاق برجسته بپذیرم ولی ادعایش را مبنی بر اینکه او خداست ردّ می کنم." اگر عیسی مسیح چیزی بیش از یک انسان صِرف نبود؛ و در عین حال، چنین تعلیم والائی از زبانش جاری شد، از نقطه نظر اخلاقی لیاقت نمی داشت حتی یک معلم خوب خوانده شود. تحت این شرایط او یا می بایستی یک دیوانۀ جنونی باشد و یا شیطان مُجسّم. شما باید تصمیم خود را بگیرید. این انسان حقیقی یا باید پسر خدا باشد (چنانکه هست) و یا اینکه آدمی دیوانه (و شاید بدتر). شما می توانید به پیغام او بی توجه باشید، بر صورت او آب دهان انداخته، او را بخاطر پلید بودنش به قتل رسانید. و یا اینکه به پایهای او افتاده، اقرار کنید که او خدا و خداوند شماست. پس بیائید این ادعای احمقانه را که مسیح فقط یک انسان ساده بوده است کنار بگذاریم و درک کنیم که تعلیم کتابمقدس در مورد شخصیت و ماهیت عیسی مسیح این است که او خداست و نه چیزی کمتر."

بنابراین، عیسی مسیح چه ادعائی در مورد خود داشت؟ تعلیم کتابمقدس در بارۀ شخصیت او چیست؟ ابتدا بهتر است به کلمات خود عیسی مسیح در انجیل یوحنا 30:10 توجه کنیم: "من و پدر یک هستیم." در اولین نگاه بنظر نمی رسد که در این آیه عیسی مسیح ادعا کرده باشد که او خداست. ولی عکس العمل یهودیان نسبت به کلام او ثابت می کند که او چنین ادعائی نموده بود. "یهودیان در جواب گفتند، "بسبب عمل نیک تو را سنگسار نمی کنیم بلکه بسبب کفر زیرا تو انسان هستی و خود را خدا می خوانی." (یوحنا 33:10) یهودیان به خوبی فهمیده بودند که وقتی عیسی مسیح مدعی شد که او و پدر یک هستند، او در واقع ادعای الوهیت می کرد. جالب است که در آیات بعدی هیچگاه عیسی مسیح به آنان نگفت "من خدا نیستم!" پس برداشت یهودیان اشتباه نبوده است. با گفتن "من و پدر یک هستیم" عیسی مسیح ادعا کرد که خداست. این ادعا در یوحنا 58:8 نیز دیده می شود: "عیسی بدیشان گفت: "آمین آمین بشما می گویم که پیش از آنکه ابراهیم پیدا شود من هستم." و یهودیان مجدداً قصد سنگسار کردن او کردند. (یوحنا 59:8) "من هستم،" عبارتی که عیسی مسیح در مورد خود بکار گرفت، یکی از نام های خدا در عهد عتیق است (خروج 14:3). تنها دلیل یهودیان برای سنگسار کردن عیسی این بود که آنان او را بخاطر ادعای الوهیت کافر می شمردند.

یوحنا 1:1 می گوید: "... و کلمه خدا بود..." و در یوحنا 14:1 می خوانیم: "و کلمه جسم گردید...." این آیات به وضوح تعلیم می دهند که عیسی خدا در جسم است. توما، یکی از شاگردان مسیح، اینچنین اعتراف کرد: "... ای خداوند من، و ای خدای من" (یوحنا 28:20). و مجدداً عیسی را می بینیم که سعی نکرد کلام او را اصلاح کند. پولس رسول در رسالۀ خود به تیطس 13:2 عیسی مسیح را اینچنین معرفی می کند: "... خدا و نجات دهندۀ خود، عیسی مسیح...." پطرس رسول نیز همین حقیقت را اقرار می کند: "... خدای ما و عسی مسیح نجات دهنده ..." (دوم پطرس 1:1) خدای پدر نیز بر الوهیت کامل عیسی مسیح شهادت می دهد: "... ای خدا تخت تو تا ابدالآباد و عصای ملکوت تو عصای راستی است." پیشگوئی های عهد عتیق بر خدا بودن عیسی مسیح شهادت می دهند: "زیرا که برای ما ولدی زائیده و پسری به ما بخشیده شد، و سلطنت بر دوش او خواهد بود و اسم او عجیب، مُشیر، خدای قدیر، و پدر سرمدی و سرور سلامتی خوانده خواهد شد."

بر طبق بحث منطقی سی. اس. لوئیس ما نمی توانیم به عیسی مسیح فقط به عنوان یک معلم خوب ایمان داشته باشیم. عیسی مسیح بطور واضح و غیر قابل انکار ادعا کرد که خداست. اگر او خدا نباشد، پس یک دروغگوست؛ و واضح است که یک انسان دروغگو نمی تواند یک نبی، یک معلم خوب، و یا شخصی با خصائل خداگونه باشد. به منظور رد نمودن الوهیت عیسی مسیح، بسیاری ازدانشمندان معاصرتلاش کرده اند ثابت کنند که ادعاهای ثبت شدۀ عیسی مسیح در اناجیل کلام واقعی او نمی باشند. آیا استحقاق آن را داریم که مطالب مرقوم در کتابمقدس را زیر سؤال نهیم؟! آیا می توانیم قسمتی از کلام را بپذیریم و قسمتی دیگر را نقض کنیم؟! حاشا. و چگونه ممکن است یک محقق 2000 سال پس از مسیح بدنیا آید و مدعی باشد کلام و ماهیت عیسی مسیح را بهتر و عمیق تر از کسانی می شناسد که با او زیستند، او را خدمت نمودند، و تحت تعلیم او قرار گرفتند؟!! (یوحنا 26:14)

چرا بحث در مورد الوهیت عیسی مسیح اینقدر مهم است؟ چه فرقی میکند که مسیح خدا باشد و یا نباشد؟ مُهم تربن دلیل خدا بودن عیسی این است که اگر او خدا نباشد، مرگ او به عنوان یک انسان مَحض نمی تواند برای پرداخت جریمۀ گناهان همۀ جهان بسنده و کافی باشد (اول یوحنا 2:2). تنها خدا قادر بود اینچنین جریمۀ سنگینی را پرداخت نماید. عیسی مسیح باید خدا باشد تا بتواند دِین سنگین گناه ما را اَدا کند، و در ضمن باید انسان باشد تا بتواند بمیرد. نجات فقط از طریق ایمان به عیسی مسیح مُیَسّر است. الوهیت عیسی مسیح دلیلی است بر اینکه چرا او تنها طریق نجات است. چون او حقیقتاً خداست ادعا نمود: "من راه و راستی و حیات هستم. هیچکس جز بوسیلۀ من نزدپدر نمی آید." (یوحنا 6:14)

بر گرفته از سايت
http://www.gotquestions.org/Farsi/Farsi-...hrist.html

Artin, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Oct 2009.
12-10-2009 09:08 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
جعفرعلیزاده فرزین
Unregistered

ارسال: #2
RE: عيسي مسيح خداست.
(12-10-2009 09:08 AM)Artin نوشته شده توسط:  [align=justify]

چرا بحث در مورد الوهیت عیسی مسیح اینقدر مهم است؟ چه فرقی میکند که مسیح خدا باشد و یا نباشد؟ مُهم تربن دلیل خدا بودن عیسی این است که اگر او خدا نباشد، مرگ او به عنوان یک انسان مَحض نمی تواند برای پرداخت جریمۀ گناهان همۀ جهان بسنده و کافی باشد (اول یوحنا 2:2). تنها خدا قادر بود اینچنین جریمۀ سنگینی را پرداخت نماید. عیسی مسیح باید خدا باشد تا بتواند دِین سنگین گناه ما را اَدا کند، و در ضمن باید انسان باشد تا بتواند بمیرد. نجات فقط از طریق ایمان به عیسی مسیح مُیَسّر است. الوهیت عیسی مسیح دلیلی است بر اینکه چرا او تنها طریق نجات است. چون او حقیقتاً خداست ادعا نمود: "من راه و راستی و حیات هستم. هیچکس جز بوسیلۀ من نزدپدر نمی آید." (یوحنا 6:14)

ExclamationExclamation
12-10-2009 02:00 PM
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #3
با سلام و عرض خوش آمد گویی خدمت شما دوست عزیز
ممنون از ارسال مطلبتان
فقط چند سوالی برایم پیش آمده است که جواب گویی شما را می طلبد:
سوال1)
فرمودید که:« اگر عیسی مسیح چیزی بیش از یک انسان صِرف نبود؛ و در عین حال، چنین تعلیم والائی از زبانش جاری شد، از نقطه نظر اخلاقی لیاقت نمی داشت حتی یک معلم خوب خوانده شود. تحت این شرایط او یا می بایستی یک دیوانۀ جنونی باشد و یا شیطان مُجسّم. »
سوال من این است که چرا حضرت عیسی مسیح( علیه سلام) لیاقت نداشت که حتی یک معلم خوب خوانده شود؟ مگر حتی یک انسان نمی تواند معلم خوب اخلاق باشد؟
سوال2)
آنچه که از متن شما بر می آید این است که بلاشک حضرت عیسی مسیح خداست و خود او ادعایی چنین کرده است.ولی من در انجیل مرقس( باب 10، شماره 18) و انجیل لوقا( باب 18، شماره 19) داستانی را خواندم ام که در آن شخصی حضرت مسیح(ع) را استادی نیکو خواند و حضرت با حالتی اعتراض آمیز به او فرمود:« چرا مرا نیکو می خوانی؟ هیچ کس جز خدا نیکو نیست.» با این اوصاف مفهوم این سخن حضرت عیسی مسیح این است که من خدا نیستم. آیا این مفهوم با مفهوم کلی متن شما تناقض ندارد؟ بالاخره حضرت عیسی خدا هست یا نیست؟
سوال3)
مفهوم کلی مطلبتان این است که حضرت مسیح خداست و در جایی از متن نوشته بودید که یهودیان به جرم اینکه او ادعای الوهیت کرده است او را به داور مجازات آویخته اند. سوالی که برای من پیش آمده است این است که اگر مسیح خدا بود چرا نتوانست در برابر یهودیان از خود محافظت کند؟ اصلاً مگر می شود خدا را کشت؟
سوال4)
در جایی به انجیل یوحنا ارجاع داده بودید که حضرت مسیح فرمود: « من و پدر یکی هستیم»( یوحنا 10/30).
حال حضرت عیسی مسیحی که در نزد شما دارای نفس ناطقه است به این اعتبار می تواند با خدایی که وجود محض است متحد گردد؟
سوال5)
در انتهای مطلبتان آورده بودید که :« مُهم تربن دلیل خدا بودن عیسی این است که اگر او خدا نباشد، مرگ او به عنوان یک انسان مَحض نمی تواند برای پرداخت جریمۀ گناهان همۀ جهان بسنده و کافی باشد (اول یوحنا 2:2). تنها خدا قادر بود اینچنین جریمۀ سنگینی را پرداخت نماید. عیسی مسیح باید خدا باشد تا بتواند دِین سنگین گناه ما را اَدا کند، و در ضمن باید انسان باشد تا بتواند بمیرد. نجات فقط از طریق ایمان به عیسی مسیح مُیَسّر است.»
سوال من در اینجا این است که پرداخت جریمه گناهان همه جهانیان را چرا باید حضرت مسیح( علیه سلام) به دوش بکشد.مگر او این گناهان را انجام داده است که حال باید خدا باشد تا بتواند از عهده جریمه ی آن بر آید؟ اصلاً آیا این با عدل سازگار است که کسی گناهی را انجام دهد و دیگری جزای آن را پرداخت نماید؟
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز که وقت می گذارید و به این سوالات جواب می دهید.

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
12-10-2009 05:09 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #4
سلام هم ولایتی بر آرتین

من هم با مطلب شما دچار یه سری شبهات شدم که گفتم بپرسم که انشاالله جوابی بگیرم :

دوست خوبم شما ذکر نمودید :
(12-10-2009 09:08 AM)Artin نوشته شده توسط:  [size=large][align=justify][b] تقریباً در همۀ مذاهب اصلی دنیا عیسی مسیح به عنوان یک نبی، یک معلم خوب، و یا یک شخص با خصائل خداگونه مُعرّفی شده است. مشکل اینجاست که کتابمقدس تعلیم می دهد که عیسی مسیح شخصیتی والاتر از همۀ اینها می باشد
1. لطف می کنید مذاهب اصلی و تحریف نشده ای که عیسی مسیح را « خدا » ذکر نمودند برای دوستان دیگر معرفی نمایید ؟ بله همه مذاهب خود را اصلی می دانند و به حق، اصل بر تحریف نشده بودن و اصالت مذهب است نه اصلی و فرعی بودن آن .

(12-10-2009 09:08 AM)Artin نوشته شده توسط:  [size=large][align=justify][b]
پس بیائید این ادعای احمقانه را که مسیح فقط یک انسان ساده بوده است کنار بگذاریم و درک کنیم که تعلیم کتابمقدس در مورد شخصیت و ماهیت عیسی مسیح این است که او خداست و نه چیزی کمتر."

2. دوست خوبم کاری نداریم ادعای ما احمقانه است یا خیر (داریم منطقی و به دور از توهین صحبت می کنیم ) . ما مسیح را پیامبر خدا می دانیم نه یک انسان صرف ، که بر این مدعای خود دلایلی بی شمار می یابیم . هم از کتب مقدس شما و تناقضات آن و هم از کتاب مقدس خودمان قرآن کریم .
شما فرمودید او معلمی نیکوست و بعد ادعای خدایی کرد .( با کم و بیش اختلاف در متن) . من از شما دوست عزیزم این سوال را دارم که کدام معلم نیکو و کدام شخصیت اصلی و کلیدی دین و مذهبی خاص اینگونه خود را معرفی کرده است ؟ یک نمونه بیان نمایید . اگر معلم نیکو بودن شرط خدا شدن است چرا معلمان نیکوی دیگری همچون رسول خدا ، موسی و ... همچنین ادعایی نکردند ؟

ضمنا من آخر سر نفهمیدم این عیسی مسیح (ع) کیست ؟ در منابع شما به عناوین مختلف از او یاد شده که در زیر می آورم:
1_ مسيح ( به معناي نجات دهنده ) انجيل لوقا باب 2 آيه 11
2_ خدا : انجيل يوحنا باب 1 آيه 1
3 _ پسر خدا : انجيل متي باب 3 آيه 17
4_ پسر انسان : مرقس باب 14 آيه 62
5_ بره خدا : انجيل يوحنا باب 1 آيه 29 و 30
6_ مار بزرگ : يوحنا باب 3 آيه 14
7_ شبان نيکوکار : يوحنا باب 10 آيه 11
8_ پادشاه پادشاهان : مکاشفات يوحنا باب 17 آيه 14

به نظر شما این تناقضات و اختلافات در اناجیل باعث عدم شناخت از مسیح نمی شود ؟ و آیا خدا را متصف به صفات رذیله ای چون شبان و مار و بره کردن در شأن پیامبری است که شما آن را معلمی نیکو می دانید و در حد خدایی ؟
دوست خوبم از ديدگاه ما مسلمانان عيسي نه خدا است و نه پسر خدا بلکه بنده اي از بندگان خدا بوده که به مقام نبوت و اولوالعزمي رسيد چرا که خداوند متعال در آيه 34 سوره مبارکه مريم ميفرمايد : وقتي عيسي به دنيا آمد در همان کودکي لب به سخن گشود و در مورد خود گفت : اني عبد الله آتاني الکتاب و جعلني نبيا يعني من بنده خدا هستم و مرا نبي و پيغمبر از طرف خود قرار داده است .

3. مورد بعد که من سوال دارم در مورد اناجیل است . ما « انجیل » را بپذیریم یا « اناجیل اربعه » ؟ اگر انجیل را بپذیریم پس مطالبی که شما از اناجیل می آورید نمی تواند سندیت داشته باشد و اگر اناجیل را بپذیریم چرا خود این اناجیل با هم دارای تناقضات بی شمار و پر از مطالب غیر منطقی می باشد ؟ ( لازم شد بیان خواهم کرد .)

دوست خوبم منتظر نظر شما خواهم بود

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-10-2009 10:24 AM، توسط هم ولایتی.)
13-10-2009 10:20 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Artin آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #5
استناد ما بر خدا بودن مسيح بر كلام خدا (تورات + انجيل) مي باشد.
مي خواهم سئوالي از شما بپرسم:
"آگر خدا بخواخد مي تواند انسان شود يل نه؟"
ما مي گويم مي تواند و عيسي خداي تجسم يافته است.
شايد برايتان چون تازگي داشته باشد عجيب باشد ولي حقيقت دارد و امروزه تمام مسيحيان از تمام فرقه ها به اين حقيقت ايمان دارند.
براي خواندن دلايل تجسم الهي مي توانيد به لينك زير مراجعه كنيد
http://deepchristion.blogfa.com/post-78.aspx

31-10-2009 11:26 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #6
سلام

لطفا شما سوالاتی که از همان متنتان شد را جواب بدهید تا ما هم برسیم به سوال شما .چشم آن را هم جواب خواهیم داد .

موفق باشی

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
31-10-2009 01:04 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #7
(31-10-2009 11:26 AM)Artin نوشته شده توسط:  استناد ما بر خدا بودن مسيح بر كلام خدا (تورات + انجيل) مي باشد.
مي خواهم سئوالي از شما بپرسم:
"آگر خدا بخواخد مي تواند انسان شود يل نه؟"
ما مي گويم مي تواند و عيسي خداي تجسم يافته است.
شايد برايتان چون تازگي داشته باشد عجيب باشد ولي حقيقت دارد و امروزه تمام مسيحيان از تمام فرقه ها به اين حقيقت ايمان دارند.
براي خواندن دلايل تجسم الهي مي توانيد به لينك زير مراجعه كنيد
http://deepchristion.blogfa.com/post-78.aspx

به نام خدا
سلام
شما می گویید که دلایل ما بر خدا بودن مسیح کتاب مقدس تورات و انجیل است.
بحث اصلی این جاست که:
اولاً: صرف ارجاع دادن به یک کتاب نمی تواند دلیلی برای بحث باشد. دلیلتان باید عقلی باشد( در جایی که دلیل نقلی مورد قبول دو طرف بحث نداشته باشیم باید دلیل عقلی ارائه شود).

ثانیا: در همین کتاب مقدس بارها حضرت عیسی مسیح علیه سلام خدا بودن خویش را نفی کرده است( نمونه اش را میس توانید در سوال دومی که من در همین پست از شما پرسیده بودم ببینید). باز چطور می گویید که دلیل ما برای خدا بودن مسیح کتاب مقدس است؟

ثالثاً: اگر مسیح خدا بود پس چرا نتوانست در مقابل یهودیان که به صلیبش کشیده بودند و او را کشتند مقاومت کند؟ مگر خداوند توان مقاوت کردن را ندارد؟ یا اصلاً مگر می شود خدا را کشت که یهودیان به زعم شما این کار را کردند؟؟؟!!!!!

31-10-2009 11:10 PM
Artin آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #8
سئوالاتي شما نشان مي دهد كه اصلا با طرز فكر مسيحيان آشنا نيستند و همينطور دست به نقد زده ايد.
اگر عقل انساني براي شناخت خدا كافي بود نيازي به وحي نبود. آيا با اين جمله موافقيد؟
اگر به عقل نگاه كنيم هيچ معجزه اي هم عقلاني نيست!
ولي خدا محدود به عقل ما نيست.
ما معتقد نيستيم كه مسيحيت بر خلاف عقل است ولي معتقديم كه ماوراي عقل است.
معجزات بسياري كه امروز با ايمان به خداوندي مسيح انجام مي گيرد يك دليل تجربي ديگر بر حقانيت ايمان ما خارج از كتاب مقدس مي باشد.

01-11-2009 09:54 AM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #9
(01-11-2009 09:54 AM)Artin نوشته شده توسط:  سئوالاتي شما نشان مي دهد كه اصلا با طرز فكر مسيحيان آشنا نيستند و همينطور دست به نقد زده ايد.
اگر عقل انساني براي شناخت خدا كافي بود نيازي به وحي نبود. آيا با اين جمله موافقيد؟
اگر به عقل نگاه كنيم هيچ معجزه اي هم عقلاني نيست!
ولي خدا محدود به عقل ما نيست.
ما معتقد نيستيم كه مسيحيت بر خلاف عقل است ولي معتقديم كه ماوراي عقل است.
معجزات بسياري كه امروز با ايمان به خداوندي مسيح انجام مي گيرد يك دليل تجربي ديگر بر حقانيت ايمان ما خارج از كتاب مقدس مي باشد.

بهتر است اگر جوابی برای سوالات دارید بفرمایید. این موضوع که جواب سوالات فراتر از عقل ماست و یا شما چیزی از آن نمی فهمید و از این قبیل مسایل نمی تواند جواب خوبی باشد. به نظر من طرح این گونه مسائل یک جوری در رفتن از زیر بار جواب دادن است!!

01-11-2009 11:45 PM
افشین آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #10
سلام بر همه دوستان و برادران عزیزم .

در پی مبحثی که در این انجمن شکل گرفته است نظر شما را جلب می کنم به " جزوه رد پای خدا در تاریخ نجات " و از شما عزیزان خواهش می کنم که این جزوه را دانلود کرده و مطالعه بفرمایید .

به بسیاری از سوالات شما در این جزوه پاسخ داده شده و باز هم اگر سوالی داشتید بسیار خوشحال خواهم شد تا در حد توانم پاسخگوی شما عزیزان باشم .

امیدوارم مباحث ما دانشیک و آکادمیک و به دور از تعصبات مذهبی دنبال شود .

فیض و برکات خداوندم عیسی مسیح با شما عزیزان باشد .

افشین, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Nov 2009.
10-11-2009 08:35 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: