-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 11:53 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبهه آكل و ماكول
نویسنده پیام
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #1
شبهه آکل و ماکول
شبهه ی آکل و ماکول:

ما وقتی که در این جهان می میریم جسممان تبدیل به خاک می شود، مواد غذایی و محصولات کشاورزی از این خاک بوجود می آید و جسم دیگری با مصرف این ها رشد می کند و جسم ما تبدیل به جسم دیگری می شود و همین طور پیش می رود... شبهه ی آکل و ماکول به این معناست که وقتی که معاد جسمانی است پس باید روح به جسم بر گردد، ولی جسم ما تبدیل به جسم دیگری شده است و آن جسم هم تبدیل به جسم دیگر و...!! پاسخ آن این است که روح به جسم بر می گردد ولی نه آن جسمی که در این جهان از آن ما بوده است بلکه یک جسم دیگری که خداوند می آفریند و روح تدبیر آن را بر عهده می گیرد. لزوماً نباید همان جسم باشد؛ زیرا که همین جسم ما در این جهان تقریباً چند بار عوض می شود و شکل جدیدی می گیرد.اصل آدمیت به روح اوست که همواره پایدار و لایتغیر در انسان باقی می ماند و جسم انسان همواره در حال تغییر است. مثلاً ما وقتی می گویم که :«من کوچک بودم بچه ی زرنگی بودم ولی{من} بزرگ شدم حواس پرتی گرفتم» این کلمه ی«من» در هر دو جمله ثابت است ولی جسم و یا به عبارتی عقل(که آن هم مادی است) بزرگ و کوچک داریم. پس ماهیت اصیل انسان آن «منِ» اوست که این«من» همان روح انسانی است.پس با حکمت خداوند ناسازگاری ندارد که روح به بدنی دیگر در آخرت بپیوندد.

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
21-04-2010 11:37 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #2
RE: شبهه آکل و ماکول
آنچه در مورد معاد جسماني مورد اتفاق علماء اسلام است همان اجزاء اصلي بدن انسان مي باشد و آنچه از هيكل دنيائي و اجزاء اضافي تا قبل از تحليل مشاهده مي شود ممكن است جزء عوارض بدن اصلي انسان محسوب گردد و بازگشتن آنها مورد لزوم نباشد. ثانياً همچنانكه از امام صادق (ع) چنين سؤالي شد، ايشان فرمودند: آن كسي كه ايجاد كرد او را (انسان) از هيچ، تواناست كه مانند روز اول او را باز گرداند. بدن انسان مبدل به خاك خواهد شد همچنانكه بدن حيوانات ديگر. ولي وجود و ماهيت هر كس در نزد آفريدگار جهان محفوظ است.

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
21-04-2010 11:38 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
شیعه آفلاین
عضو کوشا

ارسال: #3
RE: شبهه آکل و ماکول
نقل قول: لزوماً نباید همان جسم باشد؛ زیرا که همین جسم ما در این جهان تقریباً چند بار عوض می شود و شکل جدیدی می گیرد.اصل آدمیت به روح اوست که همواره پایدار و لایتغیر در انسان باقی می ماند و جسم انسان همواره در حال تغییر است.

با سلام

درست است اما فراموش نکنید که همه مواد وهستی که همواره در حال تغییر وتبدیل هستند از 109 عنصر تشکیل یافته اند و سدیم همان سدیم است وکلسیم همان کلسیم والکترون و پروتون همان.

ضمن ا ینکه علم ثابت کرده است جنین داخل رحم ، خونش هیچگاه با خون مادرش مخلوط نمیشود ومواد غذایی واکسیژ ن از طریق انتشار با مایع آمنیو ن مبادله میشود.

اللهم اجعل عاقبة امرنا خیرا
22-04-2010 08:56 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
قاصد آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #4
شبهه آكل و ماكول
بعضي ميگويند هنگامي كه ما خاك شويم و ذرات ما جزء گياه يا ميوه اي شود ودر نتيجه جزء بدن انسان ديگري شوددر روز قيامت تكليف چه خواهد شد؟
گرچه پاسخ اين سؤال بحث فراوان دارد بطور مختصر جواب داده ميشود
مسلما ذراتي كه از بدن يك انسان خاك شده و جزء بدن انسان ديگر شده به بدن نخستين برميگرددتنها مشكل ناقص شدن بدن دوم استلكن بايد گفت ناقص نميشودبلكه كوچك ميشودچون اين ذرات در تمام بدن پراكنده شده بود ووقتي از آن گرفته شود بهمان نسبت لاغر و كوچك ميشودلذا نه بدن اول از بين ميرود نه بدن دوم تنها مشكل كوچك شدن بدن دوم است ودر حقيقت اين مشكل نيست زيرا روز قيامت بدنها تكامل مييابد و نواقص برطرف ميگرددلذا مشكلي در اين زمينه پيش نميآيد

قاصد, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Nov 2010.
14-11-2010 08:20 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: