اطلاعیه های تالار
یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟
امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
شبهات ماه محرم
|
| نویسنده |
پیام |
سینا2
کاربر نیمه فعال

اعتبار: 1
|
RE: شبهات ماه محرم
(06-12-2010 12:22 AM)سیب سرخ بهشت گم شده نوشته شده توسط: صدای خانوم ترجیغی باشه حرام هست.
ترجیعی یعنی با آهنگ.
اما ایشون بدون /اهنگ لالایی خوندند وبعد آهنگ مونتاژ شده روی لالایی.
نه این اشکال نداره من خودم کار مونتاژ کردم ومحدودیت هاش رو پرسیدم.این رو میدونم وقتی من ری صدای کسی آهنگ میگذارم با اینکه اون خودش با آهنگ بخونه حکمش فرق داره.
اگر صدای زن مداح در معرض ریبه، تلذّذ و تهییج شهوت باشد آنگان بنا بر نظر اکثریت فقها جایز نیست.حال آیا این مداحی و لالایی خوانی در آخر سریال مختارنامه تلذذی در پی دارد؟
سایت های پاسخ گوی سوالات دینی شما:
www.jawab.ir
http://porseman.org
www.urd.ac.ir
http://pasokhgoo.ir
|
|
| 06-12-2010 12:34 AM |
|
سیب سرخ بهشت گم شده
کاربر تازه وارد

اعتبار: 0
|
(06-12-2010 12:34 AM)سینا2 نوشته شده توسط: (06-12-2010 12:22 AM)سیب سرخ بهشت گم شده نوشته شده توسط: صدای خانوم ترجیغی باشه حرام هست.
ترجیعی یعنی با آهنگ.
اما ایشون بدون /اهنگ لالایی خوندند وبعد آهنگ مونتاژ شده روی لالایی.
نه این اشکال نداره من خودم کار مونتاژ کردم ومحدودیت هاش رو پرسیدم.این رو میدونم وقتی من ری صدای کسی آهنگ میگذارم با اینکه اون خودش با آهنگ بخونه حکمش فرق داره.
اگر صدای زن مداح در معرض ریبه، تلذّذ و تهییج شهوت باشد آنگان بنا بر نظر اکثریت فقها جایز نیست.حال آیا این مداحی و لالایی خوانی در آخر سریال مختارنامه تلذذی در پی دارد؟
سلام.
نظر من این هست که اشکالی نداره،چون تهییج شهوت نیست.
ماییم و نوای بی نوایی / بسم الله اگر حریف مایی.
یارب تو چنان کن که پشیمان نشوم / محتاج به بیگانه و خویشان نشوم
|
|
| 06-12-2010 02:29 PM |
|
سیب سرخ بهشت گم شده
کاربر تازه وارد

اعتبار: 0
|
سلام بر هم ولایتی
(06-12-2010 10:58 PM)هم ولایتی نوشته شده توسط: مقام معظّم رهبری:
مجرد صوت زن نامحرم حرام نیست و استماع صدای زن فی نفسه منعی ندارد؛ ولی اگر به ملاحظهی وضع خاص خواننده در حال خواندن، یا وضع خاص مجلس و محل خوانندگی، یا به ملاحظهی مضامین موضوعی که خوانده میشود، از مصادیق مطرب لهوی به حساب آید و یا مستلزم مفاسدی باشد، جایز نیست. (5)
موفق باشید
سلام استاد.
با توجه به حکم بالا که از مقام معظم رهبری هست و تقلید این حقیر هم به لیشون هست من میتونم به تیتراژ آخری مختارنامه رو گوش کنم؟کجای حکم بالا رو شامل میشه؟
یه سوال دیگه.من شنیدم خانومی که نوحه یا قرآن میخونه نباید شناخته بشه این درست هست؟
من در شبکه قرآن دیدم که خانوم ها تلفنی قرآن می خونند واسمشون زیر تلویزیون نوشته شده است.
ممنون میشم جواب بدید...
ماییم و نوای بی نوایی / بسم الله اگر حریف مایی.
یارب تو چنان کن که پشیمان نشوم / محتاج به بیگانه و خویشان نشوم
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-12-2010 09:15 PM، توسط هم ولایتی.)
|
|
| 07-12-2010 09:01 PM |
|