-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 25-05-2012, 02:28 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حسینعلی نوری:من ذات خداوند هستم!
نویسنده پیام
uosef-madani آفلاین
عضو کوشا

اعتبار: 2
ارسال: #1
حسینعلی نوری:من ذات خداوند هستم!
حسینعلی مازندرانی (بهاء) در کتاب «مبین» ادّعای خدایی را به جای رسانده که می‌نویسد:
«قل لا يرى في هيكلي إلا هيكل الله ولا في جمالي إلا جماله ولا في كينونتي إلا كينونته ولا في ذاتي إلا ذاته ولا في حركتي إلاّ حركته ولا في سكوني إلاّ سكونه ولا في قلمي إلاّ قلمه العزيز المحمود»(1).
یعنی: «بگو در هیکل من جز هیکل خدا دیده نمی‌شود و نه در زیبایی من جز زیبایی او، و نه در هستی من جز هستی او، و نه در ذات من جز ذات او، و نه در حرکت من جز حرکت او، و نه در سکون من جز سکون او، و نه در قلم من جز قلم چیره و ستودة او دیده نمی‌شود»!.
در جایی دیگر می خوانیم که شهر «عکا»( 2) را که در آنجا به تبعید می‌گذرانید «زندان اعظم» خوانده و در کتاب «مبین» خود را خدای زندانی می‌شمرد، و می‌نویسد:
«لا إله إلا أنا المسجون الفريد»!( 3).
یعنی: «هیچ خدایی جز من که (در عکا) زندانی شده و یگانه ام وجود ندارد»!.
باز در کتاب «مبین» می‌نویسد:
«قد افتخر هواء السجن بما صعد إليه نفس الله لو كنتم من العارفين»(4).
یعنی: «هوای زندان به خاطر این که نَفَس خدا به سوی آن بالا رفته افتخار نموده است، اگر شما از اهل معرفت باشید»!.
- همچنین میرزا حسینعلی در کتاب مزبور می‌نویسد:
«إن الذي خلق العالم لنفسه منعوه أن ينظر إلى أحد من أحبّائه إن هذا إلا ظلم مبين»( 5).
یعنی: «کسی که جهان را برای خود خلق کرده است نگذاشته تا به یکی از دوستان خود نگاه کند، این جز ستمی آشکار نیست»!.
و نیز در همان کتاب می‌نویسد:
«إن الذي عقر الدنيا لنفسه قد سكن في أخرب البلاد بما اكتسب( 6) أيدي الظالمين»( 7).
یعنی: «کسی که جهان را برای خود آباد کرده است، در اثر کارهای ستمگران در ویران‌ترین شهرها (عکا) ساکن شده است»!.
باید بررسی کرد که این ادعاها از کجا سرچشمه گرفته و گوینده اش از چه کسی تقلید نموده و مقصود وی از این سخنان چه بوده است؟.

حال نظر شما راجع به این خدا جدیدی که الان به درک واصل شده چیست؟!Smile
( 1)- کتاب مبین حسینعلی بهاء ص 17 (از انتشارات مؤسسة ملی مطبوعات امری، 120 بدیع).
( 2)- عکا نام شهری در فلسطین است که یونانیان آن را «بتولیمایس» می‌نامیدند، و در اوائل دورة اسلامی به دست مسلمانان افتاد.
( 3)- مبین، ص 229.
(4)-مبین، ص 396.
( 5)- مبین، ص 233.
( 6)- به کاربردن واژة «اکتسب» در اینجا غلط است و باید «اکتسبت» آورده شود، زیرا فاعل آن به صورت جمع (أیدی) آمده، همان طور که در آیه 41 از سوره روم در قران آمده است.
( 7)- مبین، ص 229.

وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلاَمِ دِينًا فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ
12-12-2010 12:01 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
saghii آفلاین
عضو کوشا

اعتبار: 1
ارسال: #2
RE: حسینعلی نوری:من ذات خداوند هستم!
(12-12-2010 12:01 AM)یوسف المدنی نوشته شده توسط:  باید بررسی کرد که این ادعاها از کجا سرچشمه گرفته و گوینده اش از چه کسی تقلید نموده و مقصود وی از این سخنان چه بوده است؟.

حال نظر شما راجع به این خدا جدیدی که الان به درک واصل شده چیست؟!Smile[/size][/align]
( 1)- کتاب مبین حسینعلی بهاء ص 17 (از انتشارات مؤسسة ملی مطبوعات امری، 120 بدیع).
( 2)- عکا نام شهری در فلسطین است که یونانیان آن را «بتولیمایس» می‌نامیدند، و در اوائل دورة اسلامی به دست مسلمانان افتاد.
( 3)- مبین، ص 229.
(4)-مبین، ص 396.
( 5)- مبین، ص 233.
( 6)- به کاربردن واژة «اکتسب» در اینجا غلط است و باید «اکتسبت» آورده شود، زیرا فاعل آن به صورت جمع (أیدی) آمده، همان طور که در آیه 41 از سوره روم در قران آمده است.
( 7)- مبین، ص 229.

به قول شما شیطان باب شیرازی هم ادعا کرده بود من خدایم
فرعون ادعا کرده بود که من خدایم و مرا بپرستید
نمرود با خودش می گفت این مردم ابله به جای این بت ها چرا مرا نمی پرستند؟
حلاج ادعا کرده بود خداست
و
...
...
همگی الان به درک واصل شده اند
نتیجه:هر کس ادعای خدایی کند به درک واصل می شودSleepy

[تصویر:  8f6868c6e06546889274.gif]
12-12-2010 12:59 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
nhd_bhjt_1370 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #3
البت بحث حلاج از این جور آدمها جداست اگر میفهمیدید...
ولی نمیدونم منظور این یارو چی بوده واسه همین ترجیحا حرفی نمیزنم..

nhd_bhjt_1370, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Jan 2011.
14-02-2011 02:26 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

اعتبار: 3
ارسال: #4
نقل قول: البت بحث حلاج از این جور آدمها جداست اگر میفهمیدید...
منصور حلاج هم ملعون بود و به درک رفت.
شما جایی سراغ دارید که پیامبر و یا ائمه معصومین صلوات الله علیهم اجمعین خود و یا مردم دیگر را خدا بدانند؟!!!

[تصویر:  6kbqz6m2h3r7vnyi3p.jpg]
14-02-2011 02:34 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: