-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 25-05-2012, 02:56 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصوف یعنی عین اصل اسلام
نویسنده پیام
راستی121 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
تصوف یعنی عین اصل اسلام
راستی121

طریقت و شریعت
این دو ملزم صوفیان هستند
و اصل و در این مسلک طریقت است ولی الزام اول آن قبول شریعت که همان آداب ظاهر دین است
امروزه آخوند بر شریعت است و معنای طریقت را نمیفهمد
طریقت به معنای راه رفتن در جاده ای است که برای گذشتن از هفت وادی تصوف و طریقت که به عبارت زیر میباشد
عالم اول، عالم وجود مطلق است

عالم دوم عالم اسما و صفات است

عالم سوم عالم اعیان ثابته که آنرا غیب مطلق گویند

عالم چهارم عالم جبروت است که به عالم مثال مطلق معروف است

عالم پنجم عالم ملکوت است که آنرا عالم ارواح گویند

عالم ششم عالم برزخ است که به مثال مقید مشهور است

عالم هفتم عالم ناسوت است که آنرا عالم شهود مطلق یا عالم ملک گفته اند.

......................
که هر وادی را منزلیست برای رسیدن به اوج ملکوت اعلا
گفته اند که فلانی مورد تنفر پیغمبر و سایر علما بود،ما میگوییم به مثال صحیح میگویید
ولی آیا شما هر پنج انگشت را دریک ردیف میبینید و شما چرا به نابغه های صوفیان که سرتاسر تاریخ ادبیات ایران وجهان را شکل داده است را نام نمیبریم
گفته اند فلان صوفی که شاید نام خود را صوفی گذاشته است بد بوده است
پس من یک پیشنهاد دارم
شما در اینترنت سرچ کنید (آخوندهای درباری)عکس چند آخوند را میبینید که در حال بوسه زدن به دست فرح است.
حال شما میگویید فلان صوفی که شاید اسم خود را صوفی گذاشته است بد است
خوب حال شما در اینترنت نام آخوند آصف محسنی را سرچ کنید ویا ....که میتوانید با مراجه به دادگاه روحانیت متوجه خیلی از مسایل اطرافتان بشوید
حال گفته اند یک دانه از صوفیان که شاید نام خود را صوفی گذاشته بد بوده است

در گذشته صوفی گری رواج بسیار داشت طوری که اگر به تاریخی که دست کاری نشده باشد بروید میبینید که زمانی بوده که همه صوفی بوده اند

.....
سوالم این است آیا شما به فکر قیامت خود نیستید
در قانون جمهوری آمده است که تفتیش عقیده ها خلاف عرف و شان این جمهوری است
ولی ما میبینیم که حسینیه دراویش سلسله گنابادی را تخریب میکنند آنها را به بند میکشند و زیر زور و شلاق قرار میدهند که به درویشی اعتراف کنند
این نظام اسلامی بازیچه دست یه مشت آدم انحرافی شده است و به دلیل تسلط دین که همان ملاها باشند دست به هر فتواحی میزنند و به نام اسلام هر کاری را انجام میدهند تا جایگاهشان محکم تر بشود

حال سوال من اینجاست مگر شیعه دوازده امامی و اعتقاد به قران و فرستاده آن و اعتقاد به خداوند یکتا جرم است؟
که خانه ها و حسینیه های دراویش راخراب میکنند
آنها به دنبال چه هستند و از چه میترسند؟
به نام اسلام هر دروغی را به دراویش و صوفیان نسبت میدهند
و هر چه که باب میلشان هست با بر چسب زدن به نام یکی از معصومین رواج میدهند
خدای من شاهد است روی دیوار یکی از مراکز دولتی نوشته بودند که(امام علی (ع)فرموده اند:فرزند کمتر زندگی بهتر)؟
حال در آینده چه فتواهایی را دیگر صادر کنند خدا داند
در تلوزیون اعلام میکنند که در فلان کشور در فلان دهات 2مسلمان کشته شد یا دو مسیحی را کشتند و یا آزار میدهند حال در کشور خودمان خانه های دراویش سلسله گنابادی را تخریب میکنند به جرم مسلمانی و شیعه واقعی امام علی خانه های امام حسین که همان محل ذکر و عبادت دراویش است راخراب میکنند وبه دروغ نمایشگاها در آنجا برپا میکنند و تهمت های نابه جایی را به بزرگان این سلسله وارد میکنند
حدیث های دروغین از خود در می آورند و در حضور رسانه ها قرار میدهند
تا کی می خواهید ظلم کنید
آیا شامیان که میگفتند شمایید
آیا انان که خیمه های امام حسین را به آتش کشیدند شمایید؟

اگر راست میگویید که این یک تالار گفتمان است این مطلب را پاک نکنید.
یاعلی

راستی121, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Dec 2010.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-12-2010 07:24 PM، توسط هم ولایتی.)
28-12-2010 12:02 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
شیعه آفلاین
عضو کوشا

اعتبار: 3
ارسال: #2
RE: تصوف یعنی عین اصل اسلام
باسلام

نقل قول: حدیث های دروغین از خود در می آورند و در حضور رسانه ها قرار میدهند

خدمت کاربرگرامی خوش امد عرض میکنم امیدواریم که مصداق اسم شریفتان ،همواره راست باشید.

عقل به انسان حکم میکند که دنبال محکمات باشد واز متشابهات و شایعات اجتناب کند ، فعلا قصد ورود به سیاست را ندارم اما اگر طالب بحث علمی هستید بقول خودتان :

نقل قول: حال سوال من اینجاست مگر شیعه دوازده امامی و اعتقاد به قران و فرستاده آن و اعتقاد به خداوند یکتا جرم است؟

بر اساس قرآن و عترت پاسخ دهید آیا شما این احادیث را ندیده اید واگر دیده اید نظرتان چیست :

امام رضا عليه السّلام فرمودند:

هر كس كه نام صوفيه نزد وي برده شود و آنان را با زبان و دل انكار نكند از ما نيست و هر كس انكارشان كند مانند كسي است خواهد بود كه همراه رسول خدا صلي الله عليه و آله با كفّار به جهاد بپردازد .

بسند صحیح از احمد ابن محمد بزنطی روایت کرده اند که مردی به حضرت صادق عليه السّلام عرض کرد در این زمان قومی پیدا شده اند بنام صوفیه چه می فرمایید راجع به ایشان حضرت فرمود : بتحقیق صوفیه دشمنان مایند پس هر کس با ایشان میل کند از ایشان شمرده می شود و با ایشان محشور می گردد و به زودی کسانی پیدا شوند که ادعای دوستی ما دارند و به ایشان مایلند و خود را به ایشان تشبیه کنند و لقب ایشان را بر خود می گذارند وگفتار ایشان را تأویل می کنند، آگاه باش! هر کس به ایشان مایل شود از ما نیست وبتحقیق ما از او بیزاریم و هر کس انکار ایشان کند و رد برایشان بگوید یا بنویسد ، مانند کسی است که جهاد کرده با کفار در حضور رسول خدا صلي الله عليه و آله .

علامه مجلسی در عین الحیات از رسول خدا صلي الله عليه و آله روایت کرده است که فرمود : روز قیامت برپا نشود بر امتم تا اینکه قومی بپا خیزند بنام صوفیه ، از من نیستند و بهره ای از دین من ندارند و بدرستیکه ایشان حلقه می زنند برای ذکر و بلند می کنند صدای خود را ،گمان می کنند بر طریقت و راه منند خیر! ایشان گمراه ترند ازکفار و اهل آتشند و صدایی دارند مانند الاغ.

روایت کرده اند از امام حسن عسکری عليه السّلام که فرمود از امام ششم سوال کردند که ابو هاشم کوفی چگونه آدمی است فرمود : ابو هاشم فاسد العقیده بوده است جداً و او همان است که بدعت نهاد بنام تصوف و این بدعت را گذاشت تا بتواند عقیده ی خبیثه ی خود را رواج دهد.

مقدس اردبیلی در حدیقة الشیعه از حضرت عسکری عليه السّلام روایت کرده که به ابی هاشم جعفری یکی از بزرگان شیعه است فرمود : ای ابو هاشم زمانی بر مردم بیامد که صورتشان شاد و خندان و دل ایشان تیره و تاریک شود ، دستور دینی میانشان بدعت و بدعت میان ایشان سنت است مومن نزد ایشان فاسق و فاسق بین ایشان محترم است فرمانداران ایشان زورگو و دانشمندانشان درب خانه های ستمکاران میروند ، ثروتمندانشان میدُزدند توشه ی فقرا را وکوچکان تقدم جویند بر بزرگان ایشان ، هر نادانی نزد ایشان اهل خبره است و هر حیله بازی نزدشان فقیر باشد تمیز ندهند بین اهل خلوص و اهل شک ، و نشناسند میش را از گرگ ، دانشمندان بدترین خلقند بر روی زمین زیرا مایل شوند به فلسفه و تصوف .

و به خدا قسم چنین علما دشمنند با ما و دین را تغییر و تحریف کنند و اصرار ورزند در دوستی مخالفین ما و گمراه می کنند پیروان و دوستان ما را پس اگر به مقامی برسند از رشوه سیر نشوند و چون منکوب و بیچاره شوند به عبادت ریائی پردازند ، آگاه باش! که ایشان راهزنان دین و داعیان براه بی دینانند پس هر کس ایشان را درک کند باید از ایشان بر حذر باشد و دین و ایمان خود را حفظ کند.

«شيخ مفيد»به سند صحيح از امام علي النقي (ع)روايت كرده است كه «محمد ابن حسين بن ابي الخطاب»در خدمت امام علي النقي (ع)در مسجد النبي بودم كه در آن حال جمعي از اصحاب ان حضرت شرفياب حضور آن حضرت شدند و درميان ايشان « ابو هاشم جعفري » نيز بود كه او مردي بسيار بليغ و با كمال بود ودر نزد آن حضرت مقام و منزلت عظيمي داشت و چون اصحاب در كنارش قرار گرفتند ،

بنا گاه جمعي از صوفيه داخل مسجد شدند و حلقه زدند و مشغول ذكر گرديدند ،حضرت فرمود:

« لا تلتفتوا إلي هؤلاء الخّداعين فإنَّهم خلفاء الشياطين و مخربوا قواعد الدين يتزهّدون لراحةالأجسامِ و يتهجّدون لتصييد الأنعام يتجوّ عون عُمُراًحتي...»

« به اين حيله گران اعتنا نكنيد زيرا جانشينان شياطين و خراب كننده قواعد دين مي باشند . زهد ايشان براي راحتي بدنهايشان و تهّجد و شب زنده داريشان براي صيد كردن عوام است. عمري را در گرسنگي به سر برند تا عوام و ناداني را مانند خرها پالان كنند و زين بر پشت آنها گذارند ».

در دلائل الربویه شیخ مفید پس از اتفاقی حضرت هادی عليه السّلام می فرماید : به این حیله بازان(صوفیان) اعتنائی نکنید زیرا ایشان هم پیمان شیاطین و خراب کنندگان دینند، صوفیان زهد می ورزند برای تنبلی و راحتی بدن و شب بیداری ورزند برای به دام انداختن عوام عمری گرسنگی کشند تا خران را پالان گذارند ، ذکر نمی گویند مگر برای فریب مردم ، خوراک را کم نمی کنند مگر برای پر کردن قدح ور بودن دل احمقان ، با مردم دم از دوستی زنند تا ایشان را بچاه گمراهی اندازند ، ورد ایشان رقص و کف زدن است و ذکر ایشان زمزمه و آواز خوانی است ، دنبال ایشان نرود مگر سفیهان و با ایشان معتقد نشود مگر احمقان ، پس هر کس به زیارت یکی از ایشان رود در حیات و ممات مانند آن است رفته زیارت شیطان و بت پرستان هر کس یاری ایشان کند گویی یاریش کرده یزید و معاویه و ابا سفیان (لعنت الله علیهم) را پس یک نفر از اصحاب حضرت هادی علیه السلام عرض کرد گرچه آن کس به حقوق شما اقرار داشته باشد ، حضرت نظر غضب آلودی به او نمود و فرمود ، ای سخن را رها کن آن که اقرار به حقوق ما دارد براه عاق ما نمی رود آیا نمی دانی ایشان یعنی آن صوفیان که دم از حقوق ما می زنند پست ترین طوائف صوفیه می باشند و صوفیان همه از مخالفین مایند و طریقه ی ایشان باطل و ضد طریقه ی ما است نیستند ایشان مگر نصارا و مجوس این امت و کوش دارند در خاموش کردن نور خدا (محو اسلام) و خدا نور خود را تمام می کند اگرچه صوفیان کافر نخواهند.

منتظر تفسیر ونظر شما در این زمینه هستم.[size=medium]

اللهم اجعل عاقبة امرنا خیرا
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-12-2010 10:47 AM، توسط شیعه.)
28-12-2010 10:39 AM
uosef-madani آفلاین
عضو کوشا

اعتبار: 2
ارسال: #3
با سلام
بنده در لینک زیر در همین فروم ویژگی های باطل مذهب تصوف را شرح داده ام:

ویژگی های باطل مذهب تصوف

اگر بحثی راجع به آن دارید بسم الله
در ضمن شما در عنوان بحث ذکر کردید که تصوف یعنی عین اصل اسلام.باید آن را اثبات کنید و برای اثباتتان دلایل ذکر نمایید.اصل اسلام قرآن و سیره پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله و سلم است

وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلاَمِ دِينًا فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ
28-12-2010 01:44 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
راستی121 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #4
راستی121

باعرض سلام

دوست من اول جواب سوال من را بدهید بعد پیرو مسایل بحث میکنیم
لطفا غیر از مسایل وارد حدیث های دروغین نشوید

1=مگر در قانون جمهوری اسلامی نیامده است که تفتیش عقایددر نظام جایگاهی ندارد؟

2=مگر خداوند نفرمودند که اگر همه انسانها اگر فقط به یگانگی من ایمان داشتند هر
آن آتش جهنم را سرد میکردم؟(این در جواب حدیث دروغین شما مبنی بر اینکه صوفیان اهل آتشند

3=چرا در نظامی که دم از آزادی میزند شیعیان واقعی مولا را آزار و اذیت میکنند؟

4=چرا در کشوری که دم از ازادی و آزادگی میزنند نویسندگان را سربه نیست میکنند(قتلهای زنجیره ای ایران)و وکیل مدافعان را یا بازداشت یا تعلیق از کار یا آنها را تهدید میکنند
....

ما در زمانی زندگی میکنیم که سازمانهایی سرتاسر دنیا مانند سازمان ملل و....حکم میرانند
حال آیا شما اگر راست میگویید پس نظر این سازمانها را هم گوش کنید
نه در صورتی که با حدیثی نقل از پیغمبر بگویید ::پیغمبر فرمود سازمان ملل کافر است و جایگاهش در جهنم است::
ما به همه چیز ایمان داریم خدای یکتا و یگانه
قرآن که فرستاده خداوند بر حضرت محمد است
حضرت محمد که فرستاده خداوند است و آخرین پیغمبر از جانب خداست
جانشینان آن حضرت که12امام
اول حضرت علی(ع)وآخر حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف میباشد که در غیبت هستند
حال ما مجلسی داریم که به دور آن جمع میشویم و حرف باطلی نمیزنیم نماز میگزاریم و ذکر قلبی میگوییم که کسی حتی صدای نفسمان را نمیشنود و در آخر که به یک ساعت شاید طول بکشد از همدیگر خداحافظی میکنیم
حالا شما بگویید آیا ما کافریم.
یا انها که عکس تاریخی دارند که بر دستان فرح بوسه میزنند
یا انها که فتوای قتل صادر میکنند
یا انها که ما هر روز شاهد کلاهبرداری های بزرگ به عناوین مختلفی که چون مدیر موسسه خیریه
و...................کافر هستند
شما گفتید به حدیث رجوع کنید(آیا جریان حضرت موسی با آن چوپانی که با پشگل گوسفند نماز میگزارد را خوانده اید)
حال من میگویم به شواهد تاریخی که هنوز دست نخورده اند رجوع کنید مانند عناوین بالا
آخوند و صوفی از قبل رابطه خوبی باهم نداشتند
و چه بسا که در تاریخ است که با وارد شدن ملا به دستگاه حکومتی صوفیان را از سر حسادت مورد آزار و اذیت قرار داده اند
و حالا هم که نمونه های بارزش را همگان میبینند
شما لطفا به مجالس دراویش سلسله گنابادی تشریف ببرید و بگویید که آنها چه کار کفرآمیزی انجام میدهند....
آیا برخورد با صوفیان زیر نظر یه مشت آدم منحرف از اسلام نیست
متاسفانه دارند با این کارهایشان آبروی این خاک پارسی را در سرتاسر دنیا به فساد میکشند
در کشوری که به داد آه مظلومان در دورترین نقطه جهان میروند،در کشور خودشان ایران مظلومیت بیدادمیکند
خجالت بکشید جنگ شما بر سر چیست؟
آیا کتب بزرگان ما سلسله گنابادی را خوانده اید آنها یادگار و میراث بزرگی برای ما هستند تا راه به سوی خدای یکتا را بشناسیم
لطفا این کتب رامطالعه کنید بعد بگویید آنها کافرند.
جواب سوالهای من را با ذکر حدیث حال که زندگی میکنیم بیان کنید نه با حدیث های ساختگی که من هم میتوانم از این احادیث بسازم

خداوند را هم شاکیرم که عاملان فساد را به دست خود آشکار میکند و آبروی آنها را در داخل وخارج از حیطه میبرد
خداوندا کسانی را که دارند به مردمان ظلم میکنند را با آتش قهر خود بسوزان
خداوندا شر کافران را در ایران زمین ریشه کن بفرما
خداوندا هر کس که قصد دارم آبروی این خاک پارسی را ببرد بی آبرو بگردان
خداوندا بر کسانی که ادعای مسلمانی میکنند ولی به آن عمل نمیکنند را لعنت بفرست و انها را با خاک یکسان بفرما
اللهی آمین یا رب العالمین

یاعلی

(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-12-2010 07:06 PM، توسط هم ولایتی.)
28-12-2010 04:19 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #5
(28-12-2010 12:02 AM)راستی121 نوشته شده توسط:  در گذشته صوفی گری رواج بسیار داشت طوری که اگر به تاریخی که دست کاری نشده باشد بروید میبینید که زمانی بوده که همه صوفی بوده اند

سلام بر شما

من کاری به کار اینکه حکومت چه می کند ندارم . اما نکته به نکته جلو می روم .

در مورد بالا ، لطفا خودتان یه نمونه تاریخ دستکاری نشده نشان دهید که همه مردم صوفی بوده باشند .
تا بوده و هست بر این منوال گذشته که هر گاه اهل تصوف خارج از قاعده و موازین اخلاقی ( در احکام و آداب و عقاید) عمل کردند ناخودآگاه مورد مواخذه اهل شریعت قرار گرفته اند. ( مانند نزاعهای قرن پنجم هجری ) و هر گاه خواستند به آداب عمل کنند ( حال بر حسب ظاهر) به عرفان اسلام و شریعت نزدیک می شدند .

بنابراین در هر زمانی هم صوفی بوده و هم اهل شریعت . بله گاهی بنا به شرایط خاص اجتماعی و ... طرفداران گروهی بیشتر می شدند و در دوره ای دیگر عکس این موضوع بوده است .

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
28-12-2010 07:22 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #6
(28-12-2010 04:19 PM)راستی121 نوشته شده توسط:  راستی121

باعرض سلام

آن آتش جهنم را سرد میکردم؟(این در جواب حدیث دروغین شما مبنی بر اینکه صوفیان اهل آتشند

4=چرا در کشوری که دم از ازادی و آزادگی میزنند نویسندگان را سربه نیست میکنند(قتلهای زنجیره ای ایران)و وکیل مدافعان را یا بازداشت یا تعلیق از کار یا آنها را تهدید میکنند
....

ما در زمانی زندگی میکنیم که سازمانهایی سرتاسر دنیا مانند سازمان ملل و....حکم میرانند
نه در صورتی که با حدیثی نقل از پیغمبر بگویید ::پیغمبر فرمود سازمان ملل کافر است و جایگاهش در جهنم است::
ما به همه چیز ایمان داریم خدای یکتا و یگانه
حال ما مجلسی داریم که به دور آن جمع میشویم و حرف باطلی نمیزنیم نماز میگزاریم و ذکر قلبی میگوییم که کسی حتی صدای نفسمان را نمیشنود و در آخر که به یک ساعت شاید طول بکشد از همدیگر خداحافظی میکنیم
یا انها که ما هر روز شاهد کلاهبرداری های بزرگ به عناوین مختلفی که چون مدیر موسسه خیریه
شما گفتید به حدیث رجوع کنید(آیا جریان حضرت موسی با آن چوپانی که با پشگل گوسفند نماز میگزارد را خوانده اید)
حال من میگویم به شواهد تاریخی که هنوز دست نخورده اند رجوع کنید مانند عناوین بالا
و چه بسا که در تاریخ است که با وارد شدن ملا به دستگاه حکومتی صوفیان را از سر حسادت مورد آزار و اذیت قرار داده اند
شما لطفا به مجالس دراویش سلسله گنابادی تشریف ببرید و بگویید که آنها چه کار کفرآمیزی انجام میدهند....
متاسفانه دارند با این کارهایشان آبروی این خاک پارسی را در سرتاسر دنیا به فساد میکشند
در کشوری که به داد آه مظلومان در دورترین نقطه جهان میروند،در کشور خودشان ایران مظلومیت بیدادمیکند
خجالت بکشید جنگ شما بر سر چیست؟
آیا کتب بزرگان ما سلسله گنابادی را خوانده اید آنها یادگار و میراث بزرگی برای ما هستند تا راه به سوی خدای یکتا را بشناسیم
لطفا این کتب رامطالعه کنید بعد بگویید آنها کافرند.
جواب سوالهای من را با ذکر حدیث حال که زندگی میکنیم بیان کنید نه با حدیث های ساختگی که من هم میتوانم از این احادیث بسازم

خداوند را هم شاکیرم که عاملان فساد را به دست خود آشکار میکند و آبروی آنها را در داخل وخارج از حیطه میبرد
خداوندا کسانی را که دارند به مردمان ظلم میکنند را با آتش قهر خود بسوزان
خداوندا شر کافران را در ایران زمین ریشه کن بفرما
خداوندا هر کس که قصد دارم آبروی این خاک پارسی را ببرد بی آبرو بگردان
خداوندا بر کسانی که ادعای مسلمانی میکنند ولی به آن عمل نمیکنند را لعنت بفرست و انها را با خاک یکسان بفرما
اللهی آمین یا رب العالمین

یاعلی

با عرض سلام و خوش آمدگویی خدمت شما کاربر گرامی

(28-12-2010 04:19 PM)راستی121 نوشته شده توسط:  راستی121

باعرض سلام

یاعلی
من دقیقاً نمی دانم که راجع به تفتیش عقاید در قانون اساسی جمهوری اسلامی چه گفته است.اما نمی دانم که این تفتیش عقاید چه ارتباطی با بحث نقد تصوف دارد؟اصلاًگویا مفهوم تفتیش عقاید را شما نمی دانید.برای اطلاعات بیشتر عرض می کنم:

این نام از دوران قرون وسطی به یادگار مانده است و مخالف آزادی بیان و آزادی عقیده یا آزادی اندیشه است. این عمل توسط دستگاه کلیسا انجام می شد و متهمان بسیاری در دادگاه‌های تفتیش عقاید متهم به ارتداد، شرک و جادوگری می‌شدند. این افراد ابتدا محکوم به تحمل شکنجه و نهایتا اعدام به صورت‌های بسیار غیر انسانی می‌گشتند

حال سوال:آیا اینجا دادگاه تفتیش عقاید است و کسی به اعدام . ... محکوم می شود؟
آیا ما شما را بالاجبار دعوت به این سایت نمودیم تا شما را تفتیش عقاید کنیم و ...؟
ما در اینجا به نقد یک گمراهی که از آغاز تا به حال در جامعه وجود دارد می پردازیم.در ضمن کل نوشته های شما ارتباطی با این بحث ندارد.اگر در نوشته های ما مبنی بر نقد تصوف نقدی دارید ارسال بفرمایید و از نوشته های بی مورد بپرهیزید(بنا بر قانون سایت)

(28-12-2010 04:19 PM)راستی121 نوشته شده توسط:  [color=#0000CD]راستی121

باعرض سلام

خداوند شرط توحید و شرط ایمان به خدا را در قرآن پیروی از دستورات پیامبر صلوات الله علیه و آله هم قرار داده است.به کرات در قرآن اطیعوا الله و اطیعوا الرسول ذکر شده است.کسی که به خدا ایمان داشته باشد ولی از دستورات او و رسولش سرپیچی کند اهل دوزخ است.کما اینکه شیطان لعین هم به خدا و یگانگی او اعتقاد داشت ولی از دستور خدا سرپیچی نمود و اهل دوزخ گردید.

باعرض سلام

منظور از شیعیان واقعی مولا کیستند؟چطور در ایران شیعیان واقعی مولا علی علیه سلام را شکنجه و آزار و اذیت می کنند؟تعریفی از شیعه واقعی مولا ارائه دهید و با مدرک ثابت کنید که چنین شخصی را اذیت می کنند.

[color=#FF0000]باعرض سلام

این ها را باید از قاتلین و ... بپرسید.دراینجا از قاتلین قتل های زنجیره ای تعریف و تمجیدی نمی شود که شما ما را پاسخ گو برای ان می دانسد.در ضمن این سایت مستقل عمل می کند و وابسته به هیچ گروه،حزب و ... نمی باشد.

این از سوالاتتان

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
28-12-2010 07:37 PM
راستی121 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #7
(28-12-2010 07:22 PM)هم ولایتی نوشته شده توسط:  
(28-12-2010 12:02 AM)راستی121 نوشته شده توسط:  در گذشته صوفی گری رواج بسیار داشت طوری که اگر به تاریخی که دست کاری نشده باشد بروید میبینید که زمانی بوده که همه صوفی بوده اند

سلام بر شما

من کاری به کار اینکه حکومت چه می کند ندارم . اما نکته به نکته جلو می روم .

در مورد بالا ، لطفا خودتان یه نمونه تاریخ دستکاری نشده نشان دهید که همه مردم صوفی بوده باشند .
تا بوده و هست بر این منوال گذشته که هر گاه اهل تصوف خارج از قاعده و موازین اخلاقی ( در احکام و آداب و عقاید) عمل کردند ناخودآگاه مورد مواخذه اهل شریعت قرار گرفته اند. ( مانند نزاعهای قرن پنجم هجری ) و هر گاه خواستند به آداب عمل کنند ( حال بر حسب ظاهر) به عرفان اسلام و شریعت نزدیک می شدند .

بنابراین در هر زمانی هم صوفی بوده و هم اهل شریعت . بله گاهی بنا به شرایط خاص اجتماعی و ... طرفداران گروهی بیشتر می شدند و در دوره ای دیگر عکس این موضوع بوده است .

راستی121

آقای هم ولایتی من گفتم اگر تاریخ را دست کاری نکرده باشید میتوانید ببینید

شما گفتید کاری که حکومت میکند من کار ندارم
چه کسانی و آنها بااجازه چه ارگانی دست به تخریب این اماکن مقدسه زدند
نه با اجازه دولتی و دخالت ارگانهای سیاسی همراه فتوای چندی از مراجع تقلید
در ضمن من هنوز منتظر جواب های سوالاتم هستم
لطفا جواب دهید منتظرم
در فایل تصویری در جریان تخریب حسینه دراویش گنابادی من خود شاهد بودم که یکی از ملاها گفت که ما اول با آنها مذاکره میکنیم ما کفن پوشیده ایم و امده ایم برای شهادت...

خدا لعنتتان کند برای شهادت آمده اید یا برای لعنت شدن
خوب دیدیم چطور مذاکره کردند بالودرهای حکومتی و با آتش زدن حسینیه ها
خوب من منتظر سوالاتی هستم که از شما پرسیده بودم.

شما مثل اینکه قانون را نخوانده اید و شما هستید که اطلاعی از قانون ندارید
در ضمن ما به کدام یک از طریق شریعت و طریقت پایبند نبودیم که شما بیان میکنید
ما نماز میخوانیم روزه میگیریم .زکات میدهیم.حج میرویم.و از مراجع تقلید میکنیم
حال ما باید چه کنیم که ثابت کنیم مسلمانیم و به همهع چیزهایی که گفتیم ایمان داریم

جواب دهید

یاعلی

یاعلی

(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-12-2010 07:45 PM، توسط راستی121.)
28-12-2010 07:38 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #8
اخطار به کاربر راستی 121

اگر تمایل به بحث دارید از توهین و تخریب بپرهیزید و با منطق و مستند و مستدل عقاید خود را مطرح نمایید تا مورد نقد و بحث قرار گیرد .

در غیر این صورت ناگزیریم با شما برخوردی بر طبق قوانین سایت نماییم. ( ویرایش مطالب ، حذف و ... محرومیت ) .

موفق باشید

28-12-2010 07:44 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #9
(28-12-2010 04:19 PM)راستی121 نوشته شده توسط:  ما در زمانی زندگی میکنیم که سازمانهایی سرتاسر دنیا مانند سازمان ملل و....حکم میرانند

سازمان ملل در چه صورتی حکم می کند؟مثلاً آیا سازمان ملل بگوید تصوف حق است ولی پیامبر بگوید تصوف ناحقه آیا باید نظر سازمان ملل رو بر نظر پیامبر ترجیح دهیم؟
گذشته از این آیا سازمان ملل وجهه الهی دارد که حکم صادر کند؟الهی بودن و سر تا به پا به گوش بودن از آن را چگونه اثبات می کنید؟

(28-12-2010 04:19 PM)راستی121 نوشته شده توسط:  ما به همه چیز ایمان داریم خدای یکتا و یگانه

و این چه خوب است که به این چیزهایی که گفتید واقعاً ایمان داشته باشید.در صورتی که این ایمانتان با دیگر عقایدتان تضادی ایجاد نکند.

(28-12-2010 04:19 PM)راستی121 نوشته شده توسط:  حال ما مجلسی داریم که به دور آن جمع میشویم و حرف باطلی نمیزنیم نماز میگزاریم و ذکر قلبی میگوییم که کسی حتی صدای نفسمان را نمیشنود و در آخر که به یک ساعت شاید طول بکشد از همدیگر خداحافظی میکنیم

خوب این نماز و ذکر قلبی تان چگونه است؟آیا همان نمازی است که پیامبر سفارش کرده و یا نمازی دیگر است؟اگر همان باشد دیگر بحثی نداریم ولی اگر غیر آن باشد بحث های داغ شروع می شود.حال اگر همان باشد چرا شما گروهی متفاوت از مردمی هستید که مساجد می سازند و در آن نماز می خوانند؟
حال در اینجا کسی از آن اخوندهای درباری که به دست فرح بوسه می زنند تمجید کرده است؟کسی آن ها را به عنوان نمادی از اسلام ذکر کرده است؟آیا کسی از کلاهبرداری تمجیدی کرده است؟ اصلا آیا کلاهبرداری یک فرقه مجزا است؟

(28-12-2010 04:19 PM)راستی121 نوشته شده توسط:  شما گفتید به حدیث رجوع کنید(آیا جریان حضرت موسی با آن چوپانی که با پشگل گوسفند نماز میگزارد را خوانده اید)

خوب این جریان در چه کتاب تاریخی آمده است و سند آن چیست؟

(28-12-2010 04:19 PM)راستی121 نوشته شده توسط:  حال من میگویم به شواهد تاریخی که هنوز دست نخورده اند رجوع کنید مانند عناوین بالا
1)کدام شواهد تاریخی دست نخوره اند هنوز؟چه طور دست نخوردگی آن ها را اثبات می کنید و چطور احادیثی که در ضد صوفیه و تصوف از پیامبر صلوات الله علیه و آله ذکر شده است را دروغ می دانید؟آیا سندی برای این دروغ پنداشتن دارید؟اگر دارید ما هم استقبال می کنیم؟
2)اگر به زعم شما برخورد با صوفیان که زیر نظر انسان های منحرف از اسلام است ،این باعث تطهیر صوفیان نخواهد شد.

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
28-12-2010 07:58 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #10
(28-12-2010 04:19 PM)راستی121 نوشته شده توسط:  حال ما مجلسی داریم که به دور آن جمع میشویم و حرف باطلی نمیزنیم نماز میگزاریم و ذکر قلبی میگوییم که کسی حتی صدای نفسمان را نمیشنود و در آخر که به یک ساعت شاید طول بکشد از همدیگر خداحافظی میکنیم

سلام

ای کاش فقط مجلس بود .

شما عقیده به خدا دارید اما :
- معتقدید خداوند در بعضى مقاطع تاریخ در برخى اولیا و انسانها، مانند حضرت على(ع) و سلطان اسحاق، ظهور و حلول مى کند و به هدایت مردم مى پردازد. البتّه شما ( کلا اهل تصوف) گاهى در تعابیر کتب خودتان نوشته اید على مظهر خداست و گاهى مى گویند على ذات خداست .

- اعتقاد به تناسخ دارید . یعنى ارواح همه انسانها پس از مرگ وارد بدن انسانهاى بعدى مى شوند تا پاداش یا کیفر زندگى قبلى خویش را ببینند، امّا پس از هزار و یک مرتبه حلول، شخص وارد جهان ابدى و معاد خواهد شد.

- بسیارى از متصوفه نماز نمى خوانند و روزه نمى گیرند و به عموم تکالیف اسلامى بى اعتنا هستند، زیرا معتقدند تمام احکام شریعت و تکالیف اسلامى قالبهایى هستند که اسرار و روح و باطنى را دارا مى باشند، مثلا نماز ظاهرش حرکات و سکنات و اذکار است، اما باطنش ذکرالله و توجّه قلبى به خداست و باطن شریعت که طریقت نامیده مى شود از ظاهرش مهم تر و ارزشمندتر است بنابراین اگر کسى خود را به بواطن احکام شریعت ملتزم بداند لازم نیست احکام ظاهرى را کاملا انجام دهد.

و ...

کدامین اعتقادات بالا با اصل اسلام سازگار است ؟ آیا می توانید برای بنده اصل اسلام را به صورت موردی در حد چند گزینه بیان نمایید ؟

موفق باشید

28-12-2010 07:59 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: