بسم الله الرحمن الرحیم
از جمله سند های حقانیت رسول اسلام وعده انجیل است به ظهورش .
با هم سخنان انجیل یوحنا را در این زمینه و بررسی می کنیم .
انجیل یوحنا باب 14 چاپ لندن به تاریخ 1837 میلادی :
« اگر شما مرا دوست دارید احکام مرا زنده نگه دارید و من از پدر خواهم خواست تا (فارقلیط) دیگری به شما بدهد تا ابد با شما خواهد ماند . او روح حق و راستی است که جهان نمی تواند او را قبول کند زیرا که او را نمی بیند و نمی شناسد امّا شما او را می شناسید زیرا که نزد شما می ماند و در شما خواهد ماند » .
انجیل یوحنا باب 14 :
« من این سخن ها را به شما گفته ام وقتی که با شما بودم لکن آن (فارقلیط) که پدر او را به اسم من خواهد فرستاد همان شما را از هرچیز خواهد آموخت و هر چیز من به شما گفته ام به یاد شما خواهد آورد » .
انجیل یوحنا باب 14 :
« حالا قبل از وقوع به شما خبر دادم تا وقتی که واقع گردد ایمان آورید » .
انجیل یوحنا باب 15 :
« چون آن فارقلیط که من از جانب پدر به شما خواهم فرستاد روح راستی که از طرف پدر می آید در باره من شهادت خواهد داد » .
انجیل یوحنا باب 16 :
« راست می گویم که شما را مفید است که من بروم . اگر من نروم آن فارقلیط نزد شما نخواهد آمد . امّا اگر بروم او را نزد شما خواهم فرستاد او چون بیاید جهانیان را به گناه و صدق انصاف ملزم خواهد ساخت . به گناه زیرا به من ایمان نمی آورند به صدق زیرا که نزد پدر خود می روم و شما را دیگر نمی بینم به انصاف زیرا که بر رئیس این جهان حکم جاری شده است و دیگر چیز هایی بسیار دارم که به شما بگویم لیکن حالا نمی توانید متحمل شوید . امّا چون بیاید او شما را به تمامی راستی ارشاد خواهد کرد زیرا او از پیش خود سخن نخواهد گفت بلکه هر آنچه می شنود خواهد گفت و شما را به آینده خبر خواهد داد و مرا تمجید خواهد نمود زیرا که او آن چه از آن من است خواهد یافت و شما را خبر خواهد داد هرچه از آن پدر است از من است از این جهت گفتم که آن چه از آن من است می گیرد و به شما خبر می دهد » .
همان طور که عزیزان در این آیات مشاهده می کنید می بینید که به روشنی این آیات خبر از ظهور پیامبری دیگر را می دهد .
حال این سؤال پیش می آید که آن فارقلیط موعود کیست ؟
برای پاسخ به این سؤال ابتدا سری به یک کتاب فرانسوی زده و پس از آن توجه شما را به نقل حکایتی از یک کشیش جلب می کنم .
1 – در کتاب دائرة المعارف بزرگ فرانسه جلد 23 مکتوب است :
« محمد مؤسس دین اسلام و خاتم پیامبران است ، کلمه محمد به معنی بسیار حمد شده است و از ریشه مصدر (حمد) به معنی تمجید و تجلیل است مشتق گردیده ، بر حسب تصادف عجیب نام دیگری که از همان ریشه حمد است مترادف کامل لفظ محمد می باشد و آن احمد است که احتمال قوی می رود عیسویان عربستان آن لفظ را برای تعیین فارقلیط به کار می بردند ، احمد یعنی بسیار ستوده شده و بسیار مجلل ترجمه لفظ پاراکلیتوس است که اشتباهاً لفظ پریکلیتوس را جای آن گذارده اند ...» .
دومین دلیل را برای ارسال بعدی می زارم تا خیلی شلوغ و طویل نشه .