-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 25-05-2012, 07:50 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لیله الرغائب
نویسنده پیام
kabutar غایب
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
لیله الرغائب
لیلة الرغائب چگونه شبی است؟

لیلة الرغائب چگونه شبی است

"رجب"، ماه خداست؛ ماه پر بركتی است كه اعمال بسیاری برای آن ذكر شده است. باید خود را در دریای زلالش بشوییم تا پاک شویم. پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودی خدا می شود و غضب الهی از او دور می گردد و دری از درهای جهنم بر روی او بسته می شود.

اعمال ماه های رجب و شعبان، جهت آماده ساختن روح برای شركت در میهمانی ماه مبارك رمضان می باشد. برای درك عظمت ماه رمضان باید از قبل خود را آماده نمائیم.

پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: ماه رجب، ماه استغفار امت من است. پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است.

اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب نامند. در این شب ملائك بر زمین نزول می كنند. برای این شب عملی از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) ذكر شده است كه فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:

روز پنج شنبه اول آن ماه - در صورت امكان و بلا مانع بودن - روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود. و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر "سبوحٌ قدوسٌ رب الملائكة والروح" گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم" گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح" گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.

پیامبر اكرم( صلی الله علیه و آله) در فضیلت این نماز می فرماید: كسی كه این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش می فرستد. پس او به آن فرد می‌گوید: ای حبیب من، بشارت بر تو باد كه از هر شدت و سختی نجات یافتی.

میّت می‌پرسد تو كیستی؟ به خدا سوگند كه من صورتی زیباتر از تو ندیده‌ام و كلامی شیرین تر از كلام تو نشنیده‌ام و بویی، بهتر از بوی تو نبوئیده‌ام. آن زیباروی پاسخ می‌دهد: من ثواب آن نمازی هستم كه در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی. امشب به نزد تو آمده‌ام تا حق تو را ادا كنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود و قیامت بر پا شود، من سایه بر سر تو خواهم افكند.
امید آن است كه در پایان این نماز با فضیلت، محتاجان به دعا را فراموش نكنید و ما را نیز از دعای خیر خود محروم ننمایید.
" التماس دعا"

برگرفته از مفاتیح الجنان

گروه دین تبیان

مهری هدهدی

بي وفايي هم رسم بعضي هاست ... مهم نيست!
08-06-2011 08:06 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
kabutar غایب
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #2
RE: لیله الرغائب
بهترین دعا برای لیله الرغائب چیه؟
مشتاقم نظر دوستان رو بدونم

بي وفايي هم رسم بعضي هاست ... مهم نيست!
08-06-2011 08:07 PM
saghii آفلاین
عضو کوشا

اعتبار: 1
ارسال: #3
(08-06-2011 08:07 PM)kabutar نوشته شده توسط:  بهترین دعا برای لیله الرغائب چیه؟

سلام
نمیشه به قاطعیت گفت کدوم عمل با فضیلت تر هستش
اما به طور نسبی می شه گفت که استغفار
همان طور که پیامبر اکرم فرمودند که گناهان بسیاری در این شب بخشیده می شود.چه بهتر است که پشیمان واقغی شده و از ته دل استغفار کنیم.

[تصویر:  8f6868c6e06546889274.gif]
09-06-2011 08:28 AM
مژگان آفلاین
شمیم نرجس
*

ارسال: #4
(09-06-2011 08:28 AM)سید ساقی نوشته شده توسط:  
(08-06-2011 08:07 PM)kabutar نوشته شده توسط:  بهترین دعا برای لیله الرغائب چیه؟

سلام
نمیشه به قاطعیت گفت کدوم عمل با فضیلت تر هستش
اما به طور نسبی می شه گفت که استغفار
همان طور که پیامبر اکرم فرمودند که گناهان بسیاری در این شب بخشیده می شود.چه بهتر است که پشیمان واقغی شده و از ته دل استغفار کنیم.

سلام. شاید استغفار خیلی مهم باشه مخصوصا تو این شب ولی مهم تر از اون دعا برای ظهور آقاست. اگه تو این شب بزرگ که همه دعاهای بزرگی دارن بیام همه با هم بهترین و بزرگترین دعا هم برای تعجیل هم برای سلامتی آقا رو داشته باشیم شاید زمان ظهور آقا یه تغییری کنه!!! واسه همه دعا کنید ولی اول آقا. مردم شیعه بحرینم نباید فراموش کرد. تا می شه به آل سعود باید لعنت فرستاد.
به امید اون روزی که آقا بیاد ...

اللهّم عجّل لولیک الفرج
09-06-2011 10:35 AM
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

اعتبار: 3
ارسال: #5
قطعا دعا برای ظهور امام عصر علیه السلام و تفکر کردن به این مساله که چطور میشه در این روزگار به ایشون خدمت کرد بهترین عمل در این شب هستش.من خودم برنامه ام این هست که مواردی رو که میتونم با اون کمکی به ارباب کنم رو امشب بنویسم و قطعا هرکس اگه اصلاح رو از خودش شروع کنه امر ظهور زودتر اصلاح میشه.
امشب از زبان یک شخص بزرگوار مطلبی رو شنیدم که برام خیلی جالب بود.ایشون میفرمود:
دعای برای تعجیل فرج مولا(ع) هم مراتبی داره.بعضی ها دعا میکنن چون میدونن دعا برای ظهور باعث میشه باقی دعاهای اونها هم مستجاب بشه،گروهی دعا میکنن تا با ظهور حضرت مشکلات خودشون حل بشه و گروهی تنها به عشق حضرت و برای شادی دل حضرت بقیه الله عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا میکنند.
همه ی این افراد کارشان درست و پسندیده است اما نیت دعای ما به معرفت ما بستگی دارد.

امام عصر علیه السلام فرمودند:و اکثر الدّعا بتعجیل الفرج فانّ ذلک فرجکم؛ و بسیار دعا کنید برای تعجیل در فرج من که همان مایة گشایش برای شماست.(کمال الدّین، ج ۲، ص 485)

البته این مساله باعث نمی شود که ما برای آرزوهای دیگرمان دعا نکنیم.

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: بر شما باد دعا! و خواندن پروردگار! همانا با هیچ وسیله‏ای به اندازه دعا، نمی‏توان به خدا نزدیک شد و ترک نکنید خواسته‏های کوچک را از جهت کوچکی آن، چه، همان که صاحب و برآورنده نیازهای کوچک شماست، همانا برآورنده نیازهای بزرگ نیز هست.(کافی، ج‏4، ص .212)

اما چون که صد آمد نود هم پیش ماست!

[تصویر:  6kbqz6m2h3r7vnyi3p.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-06-2011 10:18 PM، توسط کنکاش.)
09-06-2011 10:04 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: