-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 25-05-2012, 08:03 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخلاق اسلامی
نویسنده پیام
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #1
اخلاق اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
اخلاق اسلامی ...
چنانچه شخصی بی اینکه مزاحمتی برای کسی ایجاد کند و حق الناس را زیر پا بگذارد و حتی حق الله و حق النفس نیز پایمال نشود و برای خودش بعنوان مثال یک وبلاگ درست کرده و در آن شعرهایش را بنویسد ... یا هر مورد دیگری... چنانچه من یا شما یا انان که از آن رفتار خوششان نمیاید میتوانند به صرف اینکه شاید یا احتمال دارد یا ممکن است این رفتار شما چون بمذاق من خوش نمیاید محتمل است برخی از دوستان مسلمان من هم خوششان نمیآید پس نباید تو هم چنین کنی رفتاری صحیح است؟
در جایی که مشخصا یک وبسایت هست و چند نفر همشهری به صحبتهای تاریخ شهرشان میپردازند این توضیحات که من خوشم نمیاید شاید کسی دیگر دوست نداشته باشد پس در اینجا را گل بگیرید !!! یک رفتار اسلامی ست؟
یا در جای دیگر ... مواردی مشابه و آنهم با هشدار و ...
فکر نمیکنم. بلکه آنچه میبینم را عرض میکنم که بسیاری از خیر دین گذشته اند و تنها دلیلشان دخالت برخی بنام دین در زندگی آنهاست.
این فرهنگ سازی کی و چگونه و توسط چه اشخاصی باید صورت بگیرد؟ یا حداقل قانونی باشد برای پاسخگویی یا روشی برای استدلال صحیح ... چون نیست نهایت افراد نمیگویند که این شخص یا اشخاص همچون خوارج عمل میکنند. بلکه یکراست دین را متهم میکنند.
اگر درد دین داریم حداقل بپذیریم که خودمان نه تنها پسر پیغمبر نیستیم بلکه بپای روحانیون و بزرگان دین هم نرسیده ایم.
من نمیخواهم سوالی مطرح کنم. این درد دل من و ماست و البته شما عزیزان که برخی به صرف اینکه از چیزی خوششان نمیاید انرا بپای دین مینهند و با رفتاری که (( باید از ما بترسید !!! )) دیگران را مورد تهدید و واکنشی قرار میدهند که بر اساس انچه دیده ام تنها میتوان گفت واویلا ...
خداوندا نه فقط به آخر عاقبت ما... بلکه به همین امروز و فردای ما هم رحم کن یا ارحم الراحمین.
ایکاش صدا و سیما با این سایت شریف همکاری میکرد و برخی از این مطالب را به همگان میرسانید. خدایا پناه برتو...

توکلت علی الله
03-07-2011 02:35 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #2
RE: اخلاق اسلامی
سلام

درد دلتون چیه دوست عزیز

والا از مبهم گویی نمیشه چیزی فهمید

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
03-07-2011 10:32 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #3
RE: اخلاق اسلامی
بنام خدا

دوست گرامی. مبهم نگفتم. شاید نتوانستم صحیح منظورم را برسانم. در یک سایت. ... عده ای همشهری دور هم جمع شده اند و در باره تاریخ شهرشان صحبت میکنند.یک نفر با اسم مستعاری اسلامی بمیان آمده و بگونه ای صحبت میکند مبنی بر اینکه شما موظفید از تاریخ بگذرید چرا که خداوند اقوام گذشته را نابود کرده و مانند این. چند نفر به ایشان توصیه کردند که اینجا چند همشهری دور هم جمع شده اند و از شما هم مومن ترند. ولی اینجا جای حرف شما نیست.
یا در جایی دیگر چند نفر بی اینکه مزاحمتی ایجاد کنند در باره برخی مسایل بین دوستان خودشان صحبت میکنند بی اینکه مزاحمتی ایجاد کنند. یکی امده و میگوید من بشما هشدار میدهم. دوست ندارم این صحبتهای دوستانه شما را و بنابر این دین همینست که من میگویم. .نتیجه چه میشود؟ اینکه برخی بگویند نه تو را میخواهیم نه دین و نه هیچ چیز دیگر را.
منظور من اینست که عده ای بصرف اینکه نماز میخوانند تصور میکنن حق فتوا دادن دارند و محتملا همگان کافرند. و این امر باعث دین گریزی بسیاری شده است.
ایکاش صدا و سیما برنامه ای وسیع تدارک میدید و تبیین میکرد که تا این همه خود را پسر پیامبر ندانیم و دیگران را متهم به کفر نکنیم. دوران دبیرستان بیاد دارم یکی از دانش آموزان درس نخوانده بود و دبیر مربوطه او را از کلاس اخراج کرد. محصل مربوطه میگفت ( خیلی حق بجانب ) هیچ میدانی من کیستم؟ من طلبه حوزه هستم. تو حق نداری با من چنین رفتار کنی.نتیجه چه شد؟ تمسخر و خنده معلم و بسیاری از دانش آموزان. سال 62 یا 63 بود.
انشاالله که توانسته باشم بهتر منظورم را عرضه کرده باشم. متشکرم.

توکلت علی الله
05-07-2011 04:11 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: