-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 25-05-2012, 09:05 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حدیث بوی سیب
نویسنده پیام
jeyran آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
حدیث بوی سیب
در بحار الانوار روايت شده از حسن بصري و ام سلمه که حسنين وارد شدند بر رسول خدا و جبرئيل در نزد آن حضرت بود.پس ايشان در اطراف او گرديدند ،به گمان اين که دحيه ي کلبي است .جبرئيل دست خود را حرکت داد ،مانند کسي که از کسي چيزي بگيرد .پس سيب و بهي و اناري آورد و به ايشان داد .روي ايشان از خوشحالي برافروخت و دويدند به نزد جد خود.حضرت از ايشان گرفت و بوييد و فرمود :برويد نزد پدر و مادر خود .پس رفتند و هيچ يک از آن نخوردند تا اينکه پيغمبر به نزد ايشان رفت و همه با هم خوردند ،و هر چند از آن مي خوردند ،به حال خود عود مي نمود (باز مي گشت)و به همين حالت بود ،تا زماني که حضرت فاطمه (س) بشهادت رسيد .حسين (ع) فرمود :"که انار مفقود شد، و چون اميرالمومنين (ع) شهيد گشت، به ،مفقود شد.و سيب به حال خود باقي بود ،تا وقتي که آب را به روي ما بستند .پس چون تشنگي بر من غالب ميشد ،آن را بو مي کردم ،اندکي تشنگي بر من ساکن مي شد .عاقبت چون تشنگي من به نهايت رسيد ،دندان بر آن فشردم و يقين به هلاک نمودم ."

حضرت امام سجاد(ع) مي فرمايد که : اين سخن را از پدر بزرگوارم شنيدم يک ساعت قبل از شهادتش ،و چون شهيد گرديد ،بوي سيب از محل شهادتش استشمام ميشد ،ولي خودش را نيافتند ،و اين رايحه در آن محل باقي است ،و هر کس از زوار بخواهد استشمام رايحه ي آن را نمايد ،در وقت سحر به زيارت رود که اگر از مخلصين باشد ،ان را استشمام خواهد نمود.

(بحارالانوار ،ج43 ،ص 289 ؛ المناقب ،ج 3، ص 161)

jeyran, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Oct 2009.
14-12-2009 02:58 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: