-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 25-05-2012, 10:12 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلب توفیق در انسان
نویسنده پیام
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #1
سلب توفیق در انسان
آنچه باعث سلب توفیقات انسان در انجام تکالیف و واجبات می‏شود، چند چیز است:
1ـ خوردن غذای حرام و شبهه‏ناک،
2ـ ارتکاب گناهان (از قبیل غیبت، دروغ و جلسات لهو و لعب و ....)،
3ـ یکی دیگر از چیزهایی که این روزها بیشتر باعث سلب توفیق مخصوصا موفق نشدن به نماز اول وقت در صبح‏ها می‏شود، مسأله شب‏نشینی‏های بیهوده و نشستن پای فیلم‏ها و بعضی از برنامه‏های تلویزیون است. روشن است اگر انسان بخواهد تا دیر وقت بیدار بماند، هرگز موفق به نماز صبح اول وقت نخواهد شد. بنابراین هرکسی باید ببیند چه نقطه ضعفی در زندگیش دارد که مانع از انجام درست و به موقع عبادت‏هایش می‏شود).
در روایتی آمده است:شخصی به حضرت امیر(علیه السلام) عرض کرد:من هر چقدر می‏خواهم برای نماز شب بیدار شوم موفق نمی‏گردم؟حضرت در جواب فرمودند:«گناهانی که در روز انجام می‏دهی مانع می‏شوند».
برای حل این مشکل، نکات زیر را رعایت کنید:
1ـ غذای حلال بخورید،
2ـ شب‏ها با شکم پر نخوابید و غذای شما ساده و مختصر باشد،
3ـ حتما با طهارت بخوابید،
4ـ دعاها و سوره‏هایی که از طریق معصومین(علیهم السلام) رسیده بخوانید (مخصوصا برای این که هر ساعتی در شب بخواهید بیدار شوید آیه آخر سوره کهف را بخوانید: (قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلا صَالِحًا وَلا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا) .

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-09-2011 11:07 AM، توسط هم ولایتی.)
21-09-2011 08:44 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مناجات آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #2
RE: سلب توفیق در انسان
چند روزی بود که حال عجیبى پیدا داشتم؛ یعنى حال نماز شب و حال نماز اوّل وقت خواندن را نداشتم. از این گذشته از خواندن نماز و رابطه با خدا لذّت نمى‌بردم. حسابی از خودم تعجب مى كردم كه چرا چنین شده‌ام؟ هرچه گریه و زارى و التماس مى‌كردم باز به جایى نمى رسیدم تا آنکه شبى از همین شبها خواب بسیاری عجیبی دیدم. در آن رویای شگفت به من گفتند: «كسى كه خرماى حرام بخورد، معلوم است كه دیگر عبادت را دوست نداشته و از آن لذتى نخواهد برد!»

وقتى از خواب بیدار شدم آن روز را که به بازار رفته بودم یادم آمد. جریان خریدن خرما را به یاد آوردم كه وقتى خرما را گرفتم، دیدم یكى از آن خرماها رسیده نیست لذا بدون اجازه صاحب مغازه، آن خرما را برداشتم و روى خرماهایش گذاشتم و به عوض آن، یك خرماى خوب برداشتم و آن را خوردم.

تازه فهمیده بودم که از کجا خورده‌ام. آن خرما کار خودش را کرده بود. هرچه قدم به قدم بالا رفته بودم را با سر سقوط کرده بود. مطئن شدم كه همان یك خرماى حرام، بر روى حالات معنوى من اثر نهاده و دیگر از خواندن نماز و رابطه با خدا، لذتى نمى برم .

نقل با تصرف از : تربیت فرزند از نظر اسلام ، آیت الله مظاهری

جز براي رضاي خدا،كاري مكن

دسته گلي از صلوات هديه كنيم بر محمد وآل محمد:

اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم
18-12-2011 03:34 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: