-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 25-05-2012, 10:30 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کشتی گرفتن یعقوب با خدا و غلبه بر او!
نویسنده پیام
یهسن آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
من یه مطلبی به نام
تو سایت گذاشتم بع یکی از دوستان مسیحی گفت
کتاب مقدس به ما می گوید در مورد تجربه ای که یعقوب به زمان حالی که او از ترس بزرگ او با آن وضعیت روبرو.

تمام زندگی او باهوش و حیله گری شده بود و در آن شب ، آن شب ، در مسابقه کشتی که با خدا ، خدا او را لمس است .
خدا او را در چنین راهی که او تغییر لمس می باشد. و خداوند به او یک نام جدید اسرائیل ، که به معنی حاکمیت خدا ، آن را نشانه ای از یک تغییر چشمگیر و عظیمی است که در آن فرد است.

*
سپس آن مرد گفت : "بگذار بروم ، برای آن است که سپیده دم است. " اما یعقوب پاسخ داد ، "من به شما اجازه نمی دهم مگر شما به من برکت دهید."
مرد از او پرسید ، "نام شما چیست؟" ، او پاسخ داد "یعقوب".
سپس آن مرد گفت : "نام شما دیگر یعقوب نیست، بلکه اسرائیل ، دلیل این که شما با خدا و با مردان جهاد و بر آنها غلبه کرده اند. " (پیدایش 32)
*

و سپس خدا او را برکت داد و گفت ،

من با شما هستم همیشه. در تمام که شما انجام دهید ، و شما خواهد بود برکت. فرزندان شما باید به عنوان بسیاری از ستارگان در آسمان ، و زمین به پدران شما وعده داده شده ، شما باید دارای. "

در آن شب ، یعقوب مهم ترین درس زندگی خود را می آموختند.
چنگ زدن نگه دارید از خدا ، و هرگز اجازه او ندهید از ما برود.

خدا اجازه می دهد تا مبارزات را در امید به تولید ایمان هنگامی که شما با خدا را به گریبان است.
بزرگترین مشکل در زندگی شرایط ما اما قلب ما نمی باشد. یعقوب احساس زندگی خود را با مشکلات پر شد. او از مبارزه لبن خسته شده بود و در حال حاضر پوشیده از فکر کردن در مورد نیاز به مقابله با عیسو. اما آنچه یعقوب درک می کنند این بود که بزرگترین نبرد که برپا که در قلب او برپا شد.

یعقوب عبارت درست را می دانست و می تواند اعمال حق انجام است. . . ولی قلب او هنوز هم به طور کامل با خداوند نیست. آسان به ایمان سطحی است .
خدا تحریک این بحران را به یعقوب به یک نقطه از ایمان واقعی است . هنگامی که یعقوب برای یک برکت و رحمت از خدا از راه منحرف شده بود.

» خدا نه فقط عبادت یعقوب را می خواهد. خواست او با قلب او باشد. و او از ما همان می خواهد.
واتیکان ، 25 مه ، 2011.
* * * * *

متن کتاب مقدس صحبت می کند ما را از شب بلند جستجو برای خدا ، از نبرد به دانستن نام او و برای دیدن چهره اش آن شب دعا که با سرسختی و پشتکار ، می پرسد یک نعمت است و یک نام جدید از خدا ، یک واقعیت جدید را به عنوان میوه تبدیل و بخشش است.

به این ترتیب ، شب یعقوب در رودخانه Jabbok می شود برای مؤمن نقطه مرجع برای درک رابطه اش با خدا ، که در دعا می یابد به بیان نهایی خود را است. نماز نیاز به اعتماد ، نزدیکی ، در نمادین "دست به دست" با دشمن و دشمن خدا است که نیست ، اما با برکت و رحمت خداوند که همیشه مرموز باقی می ماند ، که دست نیافتنی به نظر می رسد. به همین دلیل نویسنده مقدس نمادی از نبرد استفاده می کند ، که به معنی قدرت روح ، پشتکار ، سرسختی در رسیدن به آنچه ما خواهان است. و اگر هدف میل فرد رابطه با خدا ، نعمت خود را و عشق خود را ، پس از آن به نبرد می تواند اما نمی به اوج خود برسد در هدیه فرد از خود به خدا ، در به رسمیت شناختن ضعف خود فرد ، که پیروزی دقیقا زمانی که ما رسیدن به نقطه از تسلیم خودمان به دست مهربان خدا است.

محترم برادران و خواهران ، زندگی تمام ما مثل این شب طولانی نبرد و نماز است که به معنای تمایل و درخواست برای برکت و رحمت خدا ، که می تواند باشد نه درک و یا موفق به کسب شمارش بر قدرت خود ما پایان دادن اما باید توان را از او دریافت با فروتنی ، به عنوان هدیه بلاعوض است که به ما اجازه می دهد تا ، در پایان ، به رسمیت شناختن چهره خداوند. و زمانی که این اتفاق می افتد ، تغییر واقعیت تمام ما ، ما یک نام جدید و برکت خدا را دریافت. اما حتی بیشتر : یعقوب ، که دریافت نام جدید ، اسرائیل که می شود ، همچنین به یک نام جدید به جایی که او با خدا کشتی گرفت ، او دعا وجود دارد و تغییر نام آن " فنوئیل" ، که به معنی «صورت خدا." با استفاده از این نام ، او را به رسمیت شناخته شده که به عنوان محل با حضور خداوند سرشار ، او ارائه سرزمین مقدس توسط نشان گذاردن بر یاداوری آن برخورد مرموز با خدا. او که اجازه می دهد تا خود را به خدا ، که خود را رها به او ، که اجازه می دهد تا خود را به توسط او تبدیل می شود پر برکت باشد ، ارائه جهان پر برکت است. خداوند به ما کمک مبارزه خوبی از ایمان (قس تیموتی 06:12 ، 2 تیموتی 04:07) به مبارزه می کنند و به درخواست برکت خود را در نماز ما ، به طوری که او ممکن است در ما تجدید پیش بینی دیدن چهره اش. سپاس.

در کتاب تعلیمات دینی ما در دعا مسیحی ، ما در حال حاضر به نوبه خود به حساب کتاب مقدس مبارزه بزرگ خاندان یعقوب با خدا در فورد Jabbok (قس پیدایش 32:23-33). این برخورد مرموز در شب صورت می گیرد ، زمانی که یعقوب به تنهایی و غیر مسلح است ، هویت ضارب خود و برنده مسابقه برای اولین بار روشن نیست. یعقوب زخمی است و باید نام خود را به رقیب خود را نشان دهد ، نشان می دهد شکست وی ، با این حال او یک نام جدید 'اسرائیل' را دریافت و یک برکت و رحمت داده می شود. در سپیده دم یعقوب به رسمیت می شناسد که حریف او خدا است ، لنگش از زخم او ، او در حال حاضر عبور فورد.

سنت معنوی کلیسا در این داستان نمادی از دعا به عنوان یک مبارزه سرشار از ایمان که می گیرد در زمان در تاریکی ، خواستار پشتکار ، و تجدید داخلی و برکت و رحمت خدا حد کمال دیده می شود. این مبارزه مطالبات به تلاش بی امان ما ، در عین حال تسلیم شدن به رحمت و هدیه خدا پایان می یابد. در سپیده دم ، یعقوب محل " فنوئیل" مبارزه خود را ، که به معنی "چهره خدا" نامیده می شود ، برای او گفت : "من را دیده اند ، به صورت چهره خدا ، و در عین حال زندگی من حفظ است " (32:30 پیدایش). در نماز خود، از خداوند اجازه بخواهید به ما کمک کند به عنوان مبارزه با مبارزه خوب از ایمان ما ، و به ما برکت دهد به عنوانی که ما مشتاقیم ببینیم چهره اش.
..
..
..
بعد من گفتم
..
..
نگاه كنيد اولا تعريف شما از وا‍ژه بني اسرائيل چيه؟
اسرائیل(کسی که بر خدا مظفر گشت)؛ زیرا با خدا مجاهده کردی و نصرت یافت
اسرائيل: واژه‌اي عبري است و به صورت "اسرائين" و "اسرال" نيز آمده است و لقب يعقوب بن اسحق است به معناي كسي كه بر خدا پيروز گشت.در مقابل، برخي از مفسران مسلمان، آن را به معناي بنده و برگزيدۀ خدا، گرفته‌اند.
منبع حرف بالا : مستر هاكس، قاموس كتاب مقدس، تهران، اساطير، 1377، اول، ص 53
بعد خودتون اين تفكر قبول داريد كه
بگذار بروم ، برای آن است که سپیده دم است. " اما یعقوب پاسخ داد ، "من به شما اجازه نمی دهم مگر شما به من برکت دهید
از يعقوب درخواست بشه من رها كن بروم؟!
..
..
ایشون گفت
..
..
درس مقدس در دعای ما

»» و گفت ، من با شما هستم همیشه. در تمام که شما انجام دهید ، و شما خواهد بود برکت.
»:»چنگ زدن نگه دارید از خدا ، و هرگز اجازه او ندهید از ما برود
خدا اجازه می دهد تا مبارزات را در امید به تولید ایمان هنگامی که شما با خدا را به گریبان (کشتی) است

خدا تحریک این بحران را به یعقوب به یک نقطه از ایمان واقعی است
_آنچه یعقوب درک می کنند این بود که بزرگترین نبرد که برپا که در قلب او برپا شد
» خدا نه فقط عبادت یعقوب را می خواهد. خواست او با قلب او باشد. و او از ما همان می خواهد.
به همین دلیل نویسنده مقدس نمادی از نبرد استفاده می کند :
آن شب یعقوب می شود برای مؤمن (ما) نقطه مرجع برای درک رابطه اش با خدا
نماز نیاز به اعتماد ، نزدیکی ، در نمادین "دست به دست" با خدا است ، اما با برکت و رحمت خداوند که همیشه مرموز باقی می ماند.

اما به نبرد نمی تواند به اوج خود برسد در هدیه فرد از خود به خدا (خضوع)، در به رسمیت شناختن ضعف خود فرد ، که پیروزی دقیقا زمانی می رسد که ما به نقطه از تسلیم خودمان به دست مهربان خدا است
زندگی تمام ما مثل این شب طولانی نبرد و نماز است که به معنای تمایل و درخواست برای برکت و رحمت خدا ، می تواند باشد
باید توان را از او دریافت با فروتنی ، به عنوان هدیه بلاعوض است که به ما اجازه می دهد تا ، در پایان ، به رسمیت شناختن چهره خداوند (رسیدن به خدا)
و زمانی که این اتفاق می افتد ، تغییر واقعیت تمام ما ، ما یک نام جدید و برکت خدا را دریافت

او که اجازه می دهد تا خود را به خدا ، که خود را رها به او ، که اجازه می دهد تا خود را به توسط او تبدیل می شود پر برکت باشد ، ارائه جهان پر برکت است.
خداوند به ما کمک مبارزه خوبی از ایمان به مبارزه می کند و به درخواست برکت خود را در نماز ما

این برخورد مرموز در شب صورت می گیرد ، زمانی که یعقوب به تنهایی و غیر مسلح است
کلیسا در این داستان نمادی از دعا به عنوان یک مبارزه سرشار از ایمان که در زمان تاریکی می گیرد ، خواستار پشتکار ، و تجدید داخلی و برکت و رحمت خدا حد کمال دیده می شود.

. این مبارزه مطالبات به تلاش بی امان ما ، در عین حال تسلیم شدن به رحمت و هدیه خدا پایان می یابد
در نماز خود، از خداوند اجازه بخواهید به ما کمک کند به عنوان مبارزه با مبارزه خوب از ایمان ما ، و به ما برکت دهد به عنوانی که ما مشتاقیم ببینیم چهره اش (رسیدن به خدا).
..
..
حالا واقعا عقیده مسیحیت در این مورد چیه و معنی کلمه بنی اسرائیل از دید مسیحیت چیه منظورم معنی لغویشه

یهسن, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Aug 2010.
26-09-2011 06:49 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #2
RE: کشتی گرفتن یعقوب با خدا و غلبه بر او!
سلام بر شما کاربر محترم

شما کلهم اجمعین تو تالار یه ارسال دارید . چطور میگید قبلا تو سایت گذاشتید ؟

مطلب مورد اشاره شما کجاست ؟

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
26-09-2011 10:07 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
یهسن آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #3
RE: کشتی گرفتن یعقوب با خدا و غلبه بر او!
lمن تو وب خودم این گفتگو صورت دادم عزیز نه اینجا
حالا جواب چیه

یهسن, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Aug 2010.
27-09-2011 07:30 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: