اطلاعیه های تالار
حق چو دید آن نور مطلق در حضور/
آفرید از نور او صد بحر نور/
آفرینش را جز او مقصود نیست/
پاک دامن تر زاو موجود نیست/
میلاد نبی اکرم (ص) و امام صادق(ع)گرامی باد
امتیاز موضوع:
- 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
دین داری یا انسانیت ؟ کدامیک ارزشمند است ؟
|
| نویسنده |
پیام |
رضا1389
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
|
RE: دین داری یا انسانیت ؟ کدامیک ارزشمند است ؟
(۹-۶-۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ صبح)iraniam نوشته شده توسط: داداش من کاملا بعد از 22 سال پژوهش و و تحقیق شبانه روزی به نتیجه ای که شما میگید رسیدم و از کودکی فردی مذهبی بودم و دین پژوه ولی انتهای همه اینها همین چیزیست که شما میگویید. برادرم هم خونم باید اول از خود نقد دین شروع کرد که از کجا آمده و چه کسی و آورده ما انسان ها موجوداتی نوستالژیک(اسطوره ساز و مقدس گرا) هستیم این بلای جان دین داران است.تغییر جسارت وشجاعت می خواهد ....همین(بنده اول از تحقیق و چندین بار مطالعه قران ونقد آن و تاریخ اسلام راهم را شروع کردم)
به به چه خوب.شما 22سال پژوهش کردید ولی نیاموختید یک سلامی ...علیکی ... بنام خدایی بگی.من که پژوهش نکردم فهمیدم شما غلط انشایی هم دارید. ولی املای شما خوبه.بهر حال منظور شما همانا مقصودتان بود که بحمدالله حاصل شد. یکی دیگر از بلایای جان دینداران اینست که در همه حال خود را عین حقیقت میپندارند. تصور میکنند چون یک دین در کنارشان است پس حق دارند همه کار کنند و بگویند. و تا یک نفر داد مخالف زد و ساز مخالف کوک کرد بگویندش که تو کافر حربیستی ... چیستی ... نیستی... مشرکی ... مهدور الدمی و خلاصه برایش در مایه دشتی آواز مرکب خوانی راه بیندازند و ناکرده گنه به زندان سیاسی افکارشان متهمش کنند.
موفق باشید...
یا علی مدد ...
توکلت علی الله
|
|
| ۹-۶-۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ صبح |
|