-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 25-05-2012, 02:56 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازدواج از طریق چت . درست یا غلط ؟
نویسنده پیام
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #11
RE: ازدواج از طریق چت . درست یا غلط ؟
سلام

خوب سوال من اینه ...

اگر شما دختر باشید طرف مقابل برای اینکه حداقل ظاهر قضیه رو حفظ کنه آنچه را شما می گویید تایید می کند ، طوری که شما و حتی طرف مقابل باور می کنید که مناسب همید . چطور از نیت طرف مقابل و ظاهر فرد آگاهید ؟ حتی دفعه اول هم که بخواهید ببینیدشان ( چون نیت قرار است و برای قرار دیدن هم می روید ) محاله طرف مقابل و حتی شما با ظاهر اصلی خودتون برید . قطعا او آرایش مناسب خودتان را می کند . آنی رو می پوشد که شما می خواهید و حتی باز هم چیزی را می گوید که شما می خواهید .

به نظرتون در اینجا فرایند شناخت مقداری طولانی و پر خطر نیست ؟
اون پسر چگونه به خودش اجازه می دهد با دختری که نمی شناسد و خانواده هم اصلا نمی دانند با دختری قرار آشنایی ازدواج بگذارد ؟ این آیا پایبند بودن به عقاید و دینش را نشان می دهد ؟ ( طرف صحبت من فعلا افراد معتقده وگرنه نمی توان برای افراد بی اعتقاد اینگونه نسخه پیچید) .
آیا با یکبار دیدن ظاهری می توان طرف را شناخت ؟ اگر شما به طرف بگویید می خواهم با خانواده تان آشنا شوم طبعا یک جواب می شنوید : فعلا بذار بیشتر آشنا بشیم بعد !!!!

نت به نظر من نمی تواد پاسخگوی شناخت عقاید برای اولین بار باشد .

موفق باشید
22-10-2010 09:38 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
yasekabood56 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #12
سلام
خوب به نظر شما آیا شخصی که در کتابخانه یا حتی مسجد یا هر جای دیگر شما با کسی آشنا شوید باید بلاخره با ایشون حرف بزنید تا با عقایدش آشنا شوید و یا نه فقط ظاهر طرف را می بینید و خانواده را سراغش می فرستید اینجا مسئله ای هست که وقتی به صورت سنتی انتخاب می شوید (دختر) خیلی از عقاید را نمی توان گفت چون باید رو در رو باشد و این خجالت و حجب و حیا نمی گذارد با طرف مقابل مذاکره کند چون رو در رو مرتکب گناه شدن زیاد تر ه چون باید همدیگر را نگاه گنند زمان قدیم نیست که الان آقایون چشمهاشون را به گلی فرش بدوزند اگر دختر خانوم هم نگاهشون نکنه میگن چقدر بی احساس بود نمی گن طرف با حجب و حیاست که من اینو به عینه دیدم عرض می کنم خدمت شما
ولی در کل با نظر شما 80 در صد موافقم اما باز توی این جامعه نمیشه راحت انتخاب کرد .
موفق باشید.

yasekabood56, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Sep 2010.
22-10-2010 07:41 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
نشان صبح آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #13
سلام.
به نظرم در هر صورت آشنایی بیشتر باید تحت نظارت خانواده و طی چند جلسه در منزل دختر خانوم و چند جلسه در منزل آقا پسر صورت بگیره و تا تاکید نهایی این اختیار به هر دو طرف داده بشه که در هر مرحله ای از آشنایی که به نظر رسید این دو فرد مناسب هم نیستند( چه از طرف دختر خانوم یا آقا پسر) این جلسات دیگه ادامه پیدا نکنه. و این به این معنی تلقی نشه که وقتی پسری میاد خواستگاری یعنی تقریبا کاملا دختر خانوم رو میشناسه. حالا اول آشناییشون چه از طریق اینترنت باشه چه معرفی خانواده ها و دوستان یا دیدن در مسجد و کتابخونه.

(فروغ رجائی)
22-10-2010 09:39 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #14
(22-10-2010 07:41 PM)yasekabood56 نوشته شده توسط:  سلام
خوب به نظر شما آیا شخصی که در کتابخانه یا حتی مسجد یا هر جای دیگر شما با کسی آشنا شوید باید بلاخره با ایشون حرف بزنید تا با عقایدش آشنا شوید و یا نه فقط ظاهر طرف را می بینید و خانواده را سراغش می فرستید اینجا مسئله ای هست که وقتی به صورت سنتی انتخاب می شوید (دختر) خیلی از عقاید را نمی توان گفت چون باید رو در رو باشد و این خجالت و حجب و حیا نمی گذارد با طرف مقابل مذاکره کند چون رو در رو مرتکب گناه شدن زیاد تر ه چون باید همدیگر را نگاه گنند زمان قدیم نیست که الان آقایون چشمهاشون را به گلی فرش بدوزند اگر دختر خانوم هم نگاهشون نکنه میگن چقدر بی احساس بود نمی گن طرف با حجب و حیاست که من اینو به عینه دیدم عرض می کنم خدمت شما
ولی در کل با نظر شما 80 در صد موافقم اما باز توی این جامعه نمیشه راحت انتخاب کرد .
موفق باشید.

سلام هم ولایتی بر شما

در انتخاب از طریق مجازی معایبی وجود دارد که شما با انتخاب از طریق حقیقی و کوچه و محل و دوست و آشنا آن را نمی بینید :
1. یکی از ملاکهای مهم در ازدواج ایمان طرف مقابله ... آن پسر که قبول کرده به راحتی و ناشناخته با شما قرار آشنایی بگذارد از کجا معلوم همین قرار را با چند نفر دیگر نگذاشته باشد ؟ کما اینکه در حوادث شاهد این مسئله هستیم که دو طرف پس از صحبتهایی با هم قرار می گذارند و پسره در قرار دودمان دختر را بر باد می دهد .

2. از ملاکهای دیگر حسن و ظاهر طرف مقابله . اندازه ، قد و ... . چه بسا دخترانی بوده اند که در محیط نت با توصیفات پسر عاشق شدند و وقتی در اولین ملاقات یکدیگر را دیدند دختره افسردگی گرفته .

3. دل بستن بی دلیل از معایب بزرگ این نوع رابطه است . دخترانی که پسری را در دل خود ( نشناخته و حتی شناخته ظاهری) جا دادهه اند اما وقتی با طرف رو برو شدند و مقداری با حقایق روبرو شدند دچار دوگانگی گشتند .

اما محاسن ازدواج از طریق خانواده چیست ؟

1. دختر و پسر قبل از هر گونه رابطه ای ظاهر هم را دیده اند و بر مبنای ظاهر حقیقی تصمیم میگیرند .

2. اگر دانشجو هستند در تعاملات غیر مستقیم در دانشگاه همدیگر را تقریبا می شناسند و تصمیم درست تری میگیرند .

3. اگر از هم محلی و خانواده باشه درصد خطا در ازدواج به مراتب کمتر میشه . چون در یک محل به راحتی می توان شخصیت فرد و شخصیت خانوادگی فرد را شناخت و از روی منطق تصمیم درستی گرفت .

ازدواج از طریق چت حرام نیست ولی اگر کسی از این طریق اقدام به ازدواج کند « ازدواج ریسکی » را پذیرفته است .

نمونه عینی : از طریق یکی ز کاربران همین تالار شنیدم دختر و پسری در یکی از سایتهای باز عضو بودند . از طریق چت و ارتباط خصوصی در ارتباط بودند و همدیگر را دیدند و پس از مدت کوتاهی ازدواج کردند . چند وقت پیش ( ظاهرا یک سال از ازدواج گذشته ) دختره فهمیده شوهرش با چند تا دختر و زن دیگه در ارتباطه و الان پروندشون تو دادگاه خانواده در جریانه .

تقاص این اشتباهات را چه کسی جز خود دختر و پسر ( و بیشتر دختر ) باید بپردازد ؟

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
23-10-2010 08:46 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
silverman آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #15
سلام علیکم بالاخره جناب همولایتی تصریح بفرمایید با وجود مدرنیته ازدواج نتی را تایید می کنید یا مردود می شمارید چون ازنظری برخی از نظرات تناقض دارد؟

silverman, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Dec 2010.
22-12-2010 09:28 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #16
باسلام

لطفا صریحا نظر ایراد شده را بیان دارید تا محل اختلاف مشخص شود .

موفق باشید

22-12-2010 09:29 AM
kabutar غایب
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #17
مزایای آشنایی نتی نسبت به آشنایی خانوادگی
1. دختر و پسر توی چشم و دهن ملت نمی افتند
2. اگر با صحبت به نتیجه نرسیدند هیچ اتفاق خاصی نمی افته. در حالی که معمولا وقتی پای خانواده در میان باشه و مثلا خانواده پسر ، دختر خانوم رو نپسندن برا اون دختر خانوم خیلی بد میشه. مخصوصا توی شهرای کوچیک
3. اون چیزی که طرفین از خودشون نشون میدن به خود واقعی شون نزدیکتره تا وقتی که آشنایی از طریق خانواده ها باشه. ممکنه دختر یا پسر یه سری اعتقادات داشته باشن که کاملا متضاده با اعتقاد خانواده. وقتی آشنایی زیر نظارت مستقیم و بی قید و شرط خانواده باشه اون اعتقادات که مهم هم هستن مطرح نمیشن.توی جامعه ما مخصوصا خیلی هستن دختر ها و پسر هایی که مخصوصا در زمینه دینی و مذهبی با خانواده اختلاف دارند.
3. معمولا خانواده پسرها یکی از اولین چیزایی که به ذهنشون میرسه زیبایی چهره ست . حالا آقا پسری بیاد و این چهره زیبا رو ببینه و تحت تاثیر قرار بگیره ، دیگه میتونه به اعتقاد طرف مقابلش واقعا توجه کنه؟
4. فرصتی که خانم دختر و آقا پسر برای آشنایی دارند تا هر وقتی هست که خودشون صلاح بدونند. در حالی که به خاطر محدودیت های مختلف این فرصت در آشنایی های خانوادگی کم هست
5. ملاک های آقا پسر و خانواده اش و همچنین خانم دختر و خانواده اش اگر مشابه نباشه چه حضوری باشه آشنایی و چه نتی در هر دو صورت اختلاف پیش میاد. پس نمی تونیم بگیم در صورت یکی نبودن ملاک ها ، اگه آشنایی حضوری باشه اختلاف و تشنج کمتری پیش میاد.
6. اگه واقعیت جامعه رو در نظر بگیریم می بینیم که وقتی دختر و پسر چند جلسه با هم صحبت کردن دیگه توی رودربایستی هستن برای رد طرف مقابل. یعنی نمیتونن به راحتی رد کنند. در حالی که توی آشنایی های نتی حتی بعد از چندین جلسه صحبت باز به راحتی می تونند طرف مقابل رو رد کنند.
و دو سوال دارم از حضور شما. حضرت خدیجه شخصا به حضرت محمد (صلی الله)پیام داده بودند. حالا اگر یک دختر خانمی به آقا پسری پیام بدهند طبق این سنت نباید خلاف دیده شود. ولی می شود.چرا؟
چرا حضرت علی (علیه السلام) بدون خانواده به خواستگاری حضرت زهرا (سلام الله علیها) رفتند؟

بي وفايي هم رسم بعضي هاست ... مهم نيست!
22-12-2010 05:32 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #18
معایب آشنایی نتی نسبت به آشنایی خانوادگی

1. دختر و پسر توی چشم و دهن ملت نمی افتند ==» عوضش جاهایی میفتند که نباید بیفتند .

2. اگر با صحبت به نتیجه نرسیدند هیچ اتفاق خاصی نمی افته. در حالی که معمولا وقتی پای خانواده در میان باشه و مثلا خانواده پسر ، دختر خانوم رو نپسندن برا اون دختر خانوم خیلی بد میشه. مخصوصا توی شهرای کوچیک ===> دختر و پسر صحبت می کنند . علاقه مند میشند . وقتی همو دیدند ضد حال می خورند . روحیشونو می بازند . دختره افسرئه میشه و ... .

3. اون چیزی که طرفین از خودشون نشون میدن به خود واقعی شون نزدیکتره تا وقتی که آشنایی از طریق خانواده ها باشه. ===> من از خودم چیزی رو بروز میدم که دختره دوست داره . معایب ظاهری و باطنیم رو می پوشونم چون میخوام بهش برسم . خودم رو در اولین دیدارها خوشگل میکنم تا خرم از پل بگذره . کی به کیه تا طرف بخواد بفهمه بارمو بستم .

ممکنه دختر یا پسر یه سری اعتقادات داشته باشن که کاملا متضاده با اعتقاد خانواده. وقتی آشنایی زیر نظارت مستقیم و بی قید و شرط خانواده باشه اون اعتقادات که مهم هم هستن مطرح نمیشن.توی جامعه ما مخصوصا خیلی هستن دختر ها و پسر هایی که مخصوصا در زمینه دینی و مذهبی با خانواده اختلاف دارند. ===> اعتقادات مطرح نمیشن چون من و اون نمی خوایمشون . اصلا مهم نیستند که . نهایتش یه دعوا می کنیم دعوا هم که نمک زندگیه . اوه اوه اوه ... نگو . دادگاه خانواده ؟ عمرا . دختره انقدر خوبه حتی حار نیست با من تا دادگاه بیاد . راضیش می کنم .

3. معمولا خانواده پسرها یکی از اولین چیزایی که به ذهنشون میرسه زیبایی چهره ست . حالا آقا پسری بیاد و این چهره زیبا رو ببینه و تحت تاثیر قرار بگیره ، دیگه میتونه به اعتقاد طرف مقابلش واقعا توجه کنه؟ ===» اتفاقا من گول چهره قشنگشو خوردم . اعتقادات قشنگ داشت . اونی رو گفت که من دوست داشتم . ولی .... یادم رفته بود ببینم حرفاش واقعا در عمل هم کارایی داره یا نه . بهم گفت دوست ندارم . برو گمشو . من موندم و خاطرات دورانی که با هم تو چت روم معاشقه می کردیم .

4. فرصتی که خانم دختر و آقا پسر برای آشنایی دارند تا هر وقتی هست که خودشون صلاح بدونند. در حالی که به خاطر محدودیت های مختلف این فرصت در آشنایی های خانوادگی کم هست ===> انقدر عجله کردم نفهمیدم که دختره کچله !!! مامانم بهم گفتا . ولی من باور نکردم . می دونی چیه ؟ آخه بهم گفت من کجل نیستم . اصل هم که قرار شد بر صداقت باشه . من هم بیخودی باور کردم . حیییییییییییف

5. ملاک های آقا پسر و خانواده اش و همچنین خانم دختر و خانواده اش اگر مشابه نباشه چه حضوری باشه آشنایی و چه نتی در هر دو صورت اختلاف پیش میاد. پس نمی تونیم بگیم در صورت یکی نبودن ملاک ها ، اگه آشنایی حضوری باشه اختلاف و تشنج کمتری پیش میاد. ===» یادش بخیر ! حاج آقا بهم گفت پسرم گوش کن . زود و عجولانه تصمیم نگیر . ببین دختر هم کفوت هست یا نه ؟ من نمی دونستم هم کفو بودن رو باید تو ترازو قرار بدم . الان یک سال از طلاقمون می گذره .

6. اگه واقعیت جامعه رو در نظر بگیریم می بینیم که وقتی دختر و پسر چند جلسه با هم صحبت کردن دیگه توی رودربایستی هستن برای رد طرف مقابل. یعنی نمیتونن به راحتی رد کنند. در حالی که توی آشنایی های نتی حتی بعد از چندین جلسه صحبت باز به راحتی می تونند طرف مقابل رو رد کنند. ===> انقدر باهم قشنگ صحبت کردیم که من تو نت راحت بهش می گفتم عروس خانواده . اونم یه شکلک سرخ و گلی می ذاشت که یعنی خجالت کشیده . آخ نگو . منم تو دلم داشتند قند آب میکردن . بهش علاقه پیدا کردم . دوسش داشتم . مادرم می گفت دختره فلان عیب رو ممکنه داشته باشه . ولی من گوش نکردم . چرا ؟ خوب علاقه داشتم . اگه می گفتم نه .... میگفت دروغگویی . با حساساتم بازی کردی و ... . مگه می تونم از احساساتم بگذرم ؟ بدون اینکه تحقیق کنم و بشناسمش عاشقش شدم . ازدواج کردیم بعد فهمیدم طرف وسواسیه . مامانم بهم گفتا ... گوش نکردم . الان دارم با سختی این وضع رو تحمل می کنم .

23-12-2010 10:47 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: